0 oy
196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (182 puan) tarafından
Ikinci normal dogumunuz daha mi kolaydi ilkine gore toplaşin da az bilgi alayim kizlar he 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha kolay değil ama ne yaşayacağını biliyorsun 
(182 puan) tarafından
Hayir mesela ilkinde cok gec acilmisti busefer daha kolay acilip dogurabilirmiyim diyw soruyom
tarafından
Tabi orası öyle ilk doğumdan genişlediği için rahim daha rahat çıkıyor
-Reklam-
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Ebeler zorlaştırıyor net. Benim 2. Daha zordu o yüzden 
(182 puan) tarafından
Niye ebeler zorlastiriyorki
(3,667 puan) tarafından
O kadar teknik ve kolay doğum için eğitim veren bi ebe vardı  öyle bi rahatlattiyor ki insanı ten teması, masaj hastane de ona denk gelmek için insanlar sıraya giriyor çok kaliteli ağrısız doğum için elinden geleni yapıyor.
2.'yi yine aynı hastane ama taş gibi merhametsiz  ebeydi, hastaya ta uzaktan sadece komut verip bağırıp çağıran biri.
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Bence kolay değil ama daha bilgili oluyorsun. Ben kızımda yerlerde süründüm resmen hem suni hem kendi sancım yüzünden. Umarım bu doğumda öyle birşey olmaz
(182 puan) tarafından
Bende 27 oldum bugun
(182 puan) tarafından
Ilkin kac yasinda
(3,888 puan) tarafından
İki buçuk yaşında doğum yaptığımda 2 yaş 9 aylık olacak kızım
(182 puan) tarafından
Rabbim yardim etsin bize benim de 20 aylik oglum var buda oglan
(309 puan) tarafından
Bende bugün 27 haftalık oldum ilk dogumumda korkmuyordum bilmediğim için şimdi sancılar aklıma geldikçe korkuyorum rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın bu cuma gününün hürmetine..
0 oy
(266 puan) tarafından
Aci sanci bnce ayni hicbir kolaylik olmuycak die düşünüyorum umarim yanilirim ama sanmiyorum 2 doguracam  bakicaz artik nasilmis ama eminmki cart curt kesip canli canlı dikecekler ebemizi belleyecekler ! Allah yardimcimiz olsun
(182 puan) tarafından
Aha bende 27 yim hemen hemen ayniyiz valla ama seninki buyukmus benim ilkim 20 aylik .d
(266 puan) tarafından
Vay anam vay nolack boyle  3 düşünüyormusunuz ?
(182 puan) tarafından
Töbeee kiz ben 2 ciyi de dusunmuyodum korunuyoduk oldu
(266 puan) tarafından
Sende bndensin :D hadi bakalim kim once doguracak :D cinsiyetleri ne kiz
(266 puan) tarafından
Bnde 2 oglan olacak insalalh hayirlsiiyla bi pitlatirsam
0 oy
(513 puan) tarafından
suan 1 tane cocugum var bilmiyorum ama ilkinde doktor kendisi kesik atiyorya ikincisinde kesisiz olma ihtimali yuksekmis. doktoruma sormustum o demisti. kisiye gore degisebilir elbette ama dikissiz de olsa super olur. o dikis battikca ne agriyordu valla :)
(182 puan) tarafından
Benim kesi hic olmadi kendiliginden yirtilmiş .d
(513 puan) tarafından
o yirtigi dikti ama demi doktor canim. yani demek istedigim kendinden de yirtilmayip dikis olmuyormus. esniyor sanirim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 337 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
0 oy
12 cevap 172 göst.
16 Haziran 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 502 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,522 soru

12,274,952 cevap

37,710 kullanıcı

Kategoriler

...