Kızlar cok bunaldım yoruldum artık catlamak ızereyım 5 yıldır görümcemle ugrasıyorum artık bıktım mesafelıyım dogru duzgun bı muhabbetım bıseyım yok ama yınede benı cıkdırtacaks eyler yapıyo sole anlatayım bugun kayınvalıdemdeydık temızlık boya mevzusu acıldı kayınvalıdem senede 2 kez evını tavanı kapılarını boyatır neyse yapsın benı ılgılendırmez ama 4 yıldır evımın duvarlarına hoya yapılmadı eve yasınırkende yapılmadı bu sene yaptıralım dedık cnku kirden leekden artık gözukmuyo ama bu kayınavlıdemlerın zoruna gıdıyo ya görumcem oturmus karsımıza anasıyla yan yana benım evımın duvarlarına godecek boyanın parasını hesaplıyo vay bılmem sukadat boya gıder vay bılmem sukadar boya yetmez ya yaptırmak istedigim renge bıle o renk olmaz duvarlarını kapatmaz sole böle cıldrttı benı ya donup dedım sız senelık boyuyonız bız 4 senedır ılk defa dedım ama uok hala bıseyler soyluyo para hesabı yapıyo sankı kendı cebınden cıkıyo anası babasıda onun dedıkelrını desteklıyo ya artık akldıramıyom görumceme tahamülüm yok gerckten anlatsam yaptıklarını sayfalarca bıtmez tahamülüm yok ya ıcımı bıraya dokmek ostedım