Kızlar ya bu nedir nasıl bir şansızlık bu beddua edecem etmek istemiyorum o da gelip bizi bulur çünkü geçen sene temmuzda ev sahibi çıkardı ben taşınacam dedi bizde bu eve geldik sözleşmeyi bir seneye ayarladık tayinciyiz diye hani tayinde çıkmadı seneye temmuzda tayinimiz var ama gel gör ki ev sahibi evi satacam diyor ve yine taşınma derdi var en kötüsü seneye bir daha tasinacaz masrafı sıkıntısı hiç mi düşünülmüyor ve evi satacağını asla düşünmüyorum oturduğumuz ev 3 bin kira ama biz 1200 e oturuyoruz adam bir anda 3 bine çıkaramaz büyük ihtimalle kiracı koymak için yapıyor yemin ederim sinirimden aglayacam huzurumuz kaçtı yine eve büyük bir sessizlik çöktü sinirliyiz birbirimize kızıyoruz eşimle iyice moralimiz bozuldu dertleri ne bunların ya yazık günah ya keşke hepsi boyle büyük bir ders alsada böyle şeyler yapmasa ya keşke tayinimiz çıksaydı s.alak gibi uzatma verdik kabul oldu o da ya ben şimdi 2 yaşındaki çocukla nasıl ev taşıyacam sendromu bitmiyor krize giriyor nasıl yapacam bir sürü esyam var ya