0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar 3gündür 20lik diş ağrısı çekiyorum ve günde neredeyse 5tsne ağrı kesici içiyorum ağrı kesicinin etkisi geçtiği an ağrıdan yutkunamıyorum bile hiçbir hastaneden randevu bulamıyorum özele gitme imkanım yok bu ağrı için önerebileciğiniz bi fikir varmı inanın ağrıdan uyuyamıyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,883 puan) tarafından
Of şu yirmilik diş diyince içim cız ediyor. hamileyken çok çektim taa doğumdan sonra cektirebildim devlete randevu bulmakta zor çok şükür buldum da cektirmistim. Acile gidersen bakmaz ya. Randevu bulman lazım o da çok zor acaba dış hastanesineleride erken gidince sıra veriyor mu bı denesen mi acaba?
(236 puan) tarafından
Evet bu randevu yüzünden kaç gündür ağrı kesici lerle duruyorum evde hap kalmadı beter bi ağrı yutkunamıyorum bile yarın bi araştıricam olmadı ya acile yada erkenden gidip bekliycem çok sağol canım
(1,883 puan) tarafından
Benim kulaklarima kadar vuruyordu paroldan başka hap içemiyordum. Parolda ağrısını almıyor. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Dis hastanesinin acil kısmı bakmaz mı canim
(236 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım yarın bi soruyim birilerine inşallah bakıyolardır çok sağol
(1,947 puan) tarafından
Ben bir kere gitmiştim qpse yapmıştı ilaç verdi 1 hafta sonra gel dedi en azından ilaç felan yazar canim Allah sifa versin inşallah geçer sabaha kadar
(236 puan) tarafından
Benim de apse var kesin çok kötü şiş ve ağzımı açamıyorum bile umarım muayene olma şansı bulurum da kurtulurum bu dişten çok sağol canım
0 oy
(913 puan) tarafından
Canım sarımsak koy o alır ağrısını çok geçmiş olsun 
(236 puan) tarafından
Tmm canım hemen deniyorum çok sağol
(913 puan) tarafından
Rica ederim canim inşallah hemen gecirir
(236 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok sağol
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Çektirmen lazım yoksa geçmiyor. Acile de tanıdığın varsa git ben 2 kere diş acile gittim ilac verip yolladılar cekmiyorlar ama antibiyotik icin gidebilirsin
(236 puan) tarafından
Biliyorum çekilmesi lazım ama yok randevu bulamıyorum olmadı yarın dediğin iz gibi acile gidiyim tanıdığım yok ama belki bi antibiyotik verirler biraz rahatlarım belki çok sağolun
0 oy
(173 puan) tarafından
İltihap kapmıştır. 1 hafta antibiyotik tedavisi eğer geçerse acil alınması lazım. Ben birini aldırdım diğerini de aldıracağım. Neredeyse her şeyi denedim ağrı dinmedi ne zaman diş gitti o zaman rahatladım 
(236 puan) tarafından
Ben dişin gitmesini istiyorum korkmuyorum hiç elimden gelse kendim sökücem oda derece ağrıyo ama yok bulamıyorum randevu umarım randevu bulup bir an önce bende cektiririm canım çok sağol
0 oy
tarafından
ben ist. dayim ozelde dis operasyonu gecirdim sonra ok meydanina gittik devlete sabahi beklemmis gerektiginden acil dis var gece oraya gittik randevu vs gerekmiyor direk gidiyorsun agri da acil o yuzden acil dis e git
(236 puan) tarafından
Ben Antalya dayım canım özele gitme imkanım yok şuanda ama yarın acile gitmeyi düşünüyorum umarım ilgilenirler çok sağol
0 oy
tarafından
Sirke ile gargara yap uyusturuyor benimde bir hafta önce öyleydi antibiyotik vardı, 4 tane onu içtim duzeldi ağzımı acamiyordum ben
(236 puan) tarafından
Bende açamıyorum ağzımı yutkunamıyorum bile çok fena evde antibiyotik Yok olsa hemen içerdim şirkeyide deniycem umarım işe yarar canım çok sağol
0 oy
tarafından
Antibiyotik var mı evde ondan basla.iltihapliysa ağrı yapar zaten.doktor iltihap varsa Antibiyotik veriyor sonra  çekiyor 
(236 puan) tarafından
Yok işte canım antibiyotik olsa çoktan içmiştim ağrı kesici içiyorum etkisi geçince zonkluyo resmen apse var ve dişin yarısı içine gömük inşallah kurtulurum biran önce bu dişten çok sağol canım
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Bizim burada acili bakıyor diş hastanesinin sordun mu canım ve tuzlu su ile gargara bana iyi geliyor 
(236 puan) tarafından
Bugün sorucam canım inşallah bakarlar tuzlu su bi deneyim şimdi çok sağol canım
0 oy
(881 puan) tarafından
Tam 2 senedir aynı ağrıyı çeker dururum çektirmekten başka hiçbirşeyin çaresi yok apse var mı intihap var mı benimkinin ici çürük ve apseli majezik aldım geçen bi tane o biraz geçirdi 
(236 puan) tarafından
Bilmiyorum canım galiba apse var ağzımı açamıyorum yutkunamıyorum şişmiş ağrı kesici ağrısını dindiriyo ama etkisi geçince tekrar başlıyor zonklama ya çok felâket bı ağrı konuşamıyorum bile acıdan 3gundur belki 20 tane ağrı kesici içtim
(881 puan) tarafından
Kuzuum antibiyotik yok mu o kadar ağrı kesici yerine antibiyotik ic apse var diyorsan rahatlatir doktorda bana öyle vermişti apsesi geçsin diye
(236 puan) tarafından
Evde hiç antibiyotik Yok canım keşke olsa çoktan içerdim bakalım böyle olmuuycak acilen gidicem

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 139 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 637 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

410,517 soru

12,348,385 cevap

40,303 kullanıcı

Kategoriler