Az once bisey okudum dogumdan ciktiginizda disarda kimler vardi sizi bekleyen kimler bebek pesinde gitti benim annem gelemedi gecenin 3 unde dogurdum kaynanamla esim vardi ikiside bekliyodu beni kaynanam bebegi gorecem diye cok beklemis ama gostermemis hemsire bitek babasi gormus kuveze gitti ordan beni kapida bekliyolardi ciktim odayA gittik sizlerde ne oldu bazi komik seyler cikar belki :)))
doğum sancısı çekiyorum doğum odasına indirdiler doktor geldi ismini ne koycan dedi bilmiyorum dedim sonra burak koysana dedi hayır diye reddettim o an sezaryen Doğumda beni bayıttlar doğum yaptıktan sonra kendime gelince ağlama sesleri duydum oğlumun ağlayış sesleriydi ailem eşim herkes yanımdaydı mutlu anlatıyorum ama o çektiğim dikiş ağrıları unutmam asla
Oğluşumu odaya çıkardılar ztn ben uyumadığım için spinal de çok geç geldim bendem sonra doğuma giren herkes çıkmış tabi ablam oturmuş asansörün kapısına ağlamış hemşirelerw dk bir soruyormuş aratmış fln yukarı çıkardıklarında koridor da ağlıyordu sena diye seslendi o seslenişi unutmam hiç çok korkmuş annem de oğlum ağlıyormuş üşümüş kucağında ikisi ağlıyor valla zor
Hastaneye geldiğimde görümcem kocası vardı annemle geldik zaten ben içerdeyken babam gelmiş ama çıktığımda sadece eşim ve annem vardı eşimin gozleri doldu bizi görünce ben sedyede bebeğim bacaklarımın arasında annem oglumun yuzunu örttü eşim 2 dakikada bir gidip gidip bakiyodu komikti çocuk gibiydi ne zaman uyancak hep uyucakmi diyodu 21 haftaligim smdi 2.ye bakalım bundada aynı heyecanı olcakmi
Benim annem kayınvalide dem kayınpeder babam kız kardeşim yengem eşim amcam teyze çocugu ondan sonra kayınım eltim ooo bütün sürale ordaydı valla ben çok değilim de ondan haha kız şaka bende bilimiyorum niye herkes ordaydı
Doğumdan çıktığımda eşim vardı kapida sezaryen oldum bebek benden once çıktı eşime vermisler önce annemle birlikte ilk muayenesi ve aşısı yapılırken oğlumun yanindalarmis sonra eşim anneme benim yağmuru almam lazım diyip ameliyathanenin önüne gelmis oğlumu anneme bırakıp odada babam kayınpederim kaynanamda vardı annemde gelmek istemiş yanima ama eşim sen bebegin başında olmazsan yağmur kizar demiş
Valla sezeryana kimse yokken girmiştim nasıl cesaret ettiysem
Eşim eşyalarımı bide annemleri kaynanamlari almaya gitti ameliyattan çıktığımda herkesi göremezsem diye çok korkmuştum neyse ki gelmişler dünyalar benim olmuştu ❤
412,839 soru
12,429,571 cevap
45,620 kullanıcı