Post açmıştım. Uzun yıllardır kendi kendime konuştuğum için daha önce merak edip arastirmamistim. Şimdi baktım.
Normal bir durummus deli değilmişim
Yapilan yorumların hepsini okudum . Buraya ekran resmi çekip atmanın sebebi çok güldüm yoruma . Kendi kendime konusmaktan gece 4e kadar yapamiyorum ödevi diye yazmış hahahahh. Aynı ben
Gece mutfağa girip temizleyecem diyorum eşime. Eşim gidip uyuyor. Saatlerce konuşmaktan mutfak kalıyor çenem yoruluyor hahahah işler kalıyor . Eşim ertesi gün hani mutfağı toplayacaktin diyor gece ses olmasın diye yapmadım yarın yapacam diyorum. Ertesi gün yine konuşmaktan firsat kalmıyor akşam üstü hemen temizliyorum. Burda beynimle konusuyorum temizlikten daha önemli değil sus len diyesim geliyor artık hahahhhh . Ayy gece gece iyi güldüm yaa
Bir yorumda kendi kendime çok konuşurum ve insan analizi yaparım diyor. Beynim çabuk algılar 6ci hislerim kuvvetlidir. Kafamda herseyini düşünürüm . Diye yazmış. Bende böyleyim. Yeni tanıdığım birini direk analiz ederim. Ses tonundan soyledikleri doğrumu yalan mı diye algilamaya çalışırım. Oturması , konusmasindan kendisine olan özgüvene yada ukalalik arasindaki o ince cizgiye bakarım.
Şimdi diyeceksiniz ki ulen keşke ekran resmi çekip atsan daha iyiydi. Kendin yine uzun uzun yazıp lafı uzatmissin kim okuyacak şimdi
Kendi kendime konuştuğum yetmiyor gibi sizide konusturuyorum. Ki bunu diğer postlarimda da fark etmissinizdir belki