0 oy
369 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,552 puan) tarafından

İyi günler ablalar bacılar :) Başlık biraz saçma oldu farkındayım ama, malum durumlardan dolayı ucuz bez arayışına girdim.. Paddlers, Goon, Elbebek, Önlem gibi markalar çıkıyor ucuz diye.. Bunlardan kullanıp memnun olduğunuz var mı 

13 Cevaplar

0 oy
(7,373 puan) tarafından
Ucuz bebek bezi mi var bacım valla önlem kullanıyoruz o ilk başlarda uygundu sonra uçtu 
(1,552 puan) tarafından
İşte içlerinden en ucuzu diyim :)
-Reklam-
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Ben soffio kullanıyorum cok da iyi dgil ama fiyatına göre idare eder 
(1,552 puan) tarafından
Ben yeni doğduğu sıralarda kullanmıştım onu, pişik yaptı.. Şimdi de bi taraftan yenidoğan olduğu için cildi hassastı onun için pişmiştir belki, şimdi kullansam pişmez belki de diye düşünüyorum.. Bi taraftan da bi kere pişirdi diye cesaret edemiyorum
(7,149 puan) tarafından
Bebem natural var baby turco var onar da ucuz ama kalitesiz tabi hemen şişiyor ve taşıyorlar. Fiyatları da uygun yine
(1,552 puan) tarafından
Onları da kullanıyorum buldukça ama altın gibi yükseliyor hepsi, Allah yardımcımız olsun.. Akakçe ve Cimriden bakıyorum, adet fiyatına göre en ucuz olanı göster diyorum, ilk sıralarda bunlar çıkıyor, ben de merak ettim iyi mi diye.. Çok teşekkür ederim bu arada
0 oy
(1,016 puan) tarafından
3 4 çeşit uyguna bez denedim ama malesef oğlumda Bi kaçı Pişik yaptı aşırı derece de Bi tanesi de bezin değdiği her yer kabardı hep yine bildiğime döndüm trendyol hepsi burada da indirim takip ediyorum hesaplıyorum öyle alıyorum çok uyguna geliyorsa deste deste alıp idare ediyorum =(
(1,552 puan) tarafından
Ben de Soffia, Canbebe, Babyme denedim.. Bi de yeni doğduğu sıralar denedim onun için de mi oldu bilmiyorum pişik yaptı benimkinde de.. Şimdi cesaret edemiyorum.. Ben de Akakçeden Cimriden falan bakıyorum en ucuz hangisi nerde falan diye.. Teşekkür ederim yine de
(1,016 puan) tarafından
İndirimleri takip et bazen çok güzel indirimler oluyor öyle Bi kaç aylık alırsın fiyatı bez adedine böl tane fiyatına bak öyle al
(1,552 puan) tarafından
Takip ediyorum, dediğim gibi Akakçe ve Cimriden bakıyorum.. Orda adet fiyatına göre sıralama da çıkıyor, iyi oluyor.. Ama sırala deyince en ucuz bu bezler görünüyor, ben de merak ettim iyi mi diye
(1,016 puan) tarafından
Denemeden bilemezsin ki kuzum ya kimi bebeğe de prima yaramıyor
(1,552 puan) tarafından
Bebeğe yarayıp yaramayacağını anlamak için denemek gerekiyor da, bazıları direk alınmaması gereken tarzda oluyor.. Çabuk toparlanıyor, kötü koku yapıyor, dışına taşırıyor falan, o yüzden sordum :)
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Ben goon alıyorum getirden sipariş veriyorum genelde 180 TL üzerine indirim çıkıyor geçen ay 120 TL'ye 100 tane bebek bezi 3 paket de ıslak mendil aldım
(1,552 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ben de bakayım bi
(4,227 puan) tarafından
Rica ederim canım bizde pişik yapmadı. Akşam 8 gibi bağlıyorum sabah 8 gibi açıyorum taşma da olmuyor bebeğim 7 aylık sorun yaşamadım. Bebem natural almıştım aşırı toplanıyordu bacak arasında öyle bi sorunda yaşamadım hiç
(1,552 puan) tarafından
12 saat dayanıyorsa iyiymiş, ben de geceleri  açmıyorum zaten, bana da iyi olur
(4,227 puan) tarafından
Bak e bebek de hepsi burada da falan 4 numarası 127 TL olmuş canım
(1,552 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim tekrardan
0 oy
tarafından
Bimde kini kullnyraz 

75 galiba

En son yuzlu olandn 135 e aldm ama simdi 150 ye dayandi 

4 yaşindaki ogluma da kullnydm o zamalr 17-22 tl arasiydi
(1,552 puan) tarafından
Ben de en son onu aldım da, o bile gittikçe yükseliyor.. Ne yapacağız bilmiyorum, Allah yardımcımız olsun.. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ucuz kaldimi kız bim bile 75 yaptı 
(1,552 puan) tarafından
İçlerinden en ucuzu diyim :)
0 oy
(2,111 puan) tarafından
En uygunu şu an canbebe gibi, ben onu kullanıyorum 
(1,552 puan) tarafından
Canbebe bi kere kullandım, pişik yaptı.. Yeni doğduğu sıralardı, acaba o zamanlar cildi çok hassas olduğu için miydi, şimdi kullansam yine yapar mı bilmiyorum.. Teşekkür ederim bu arada
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Vallahi canım Allah yardımcımız olsun ne diyelim gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık
(1,552 puan) tarafından
Amin, Allah razı olsun.. Allah sonumuzu hayır etsin
(1,933 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Gooon çok güzel tavsiye ederim 
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
tarafından
Kaç numara kullanıyorsunuz
(1,552 puan) tarafından
6 numara kullanıyorum.. Goonda da 5 var sanırım en büyük
0 oy
tarafından
Baby turko aldım 94 lu 149 liraya aldım
(1,552 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ysşadığınız şehirde temizlik malzemesi bez mama satan yerler varmı bizim burda hijyen market var slepy 92 li 120 liraya alıyorum 
(1,552 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ama vardır herhalde, bi araştırayım, çok teşekkür ederim
tarafından
Mama alırken bile piyasadan 10 lira daha altındaydı. Market bezleri önceden çok ucuzken şimdi onlarda uçtu valla allsh yardımcımız olsun
(1,552 puan) tarafından
Amin, cümlemizin
0 oy
tarafından
Goon kullanıyorum 32 adet 47 mi ne alıyorum .
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Önlem kullanıyorum 6 numara 30 lu 65 tl ye alıyorum. 
(1,552 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 469 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BirMelek (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 267 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Zeynep dincer (770 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 52 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde İlk annelik (70 puan) tarafından soruldu