+1 oy
1,139 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından
Kizlar kizim 11 aylik en az 1 bucuk 2 yasina kadar emzirmek istiyodm sütü sagarak veriyorm . Istemeden hamile kaldm korundgm halde. Suan 1 aylik hamileym ama sutum azalms bazi yerlerde sütün komple kesilecgi yaziyor dogru mu ? En azindan bir 6 ay daha süt gelmez mi deneyimi olan Allah rizasi icin yazsin. Birde cok zor olurmu aralari 2 yas olunca. Psikolojim cok cok kotu....

35 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
Benim oğlum dört aylıkken hamile kaldım ben doğurana kadar emzdirdim valla canım hatta doğuma bı iki hafta kala bile ara sıra emzdiriyorum şuan yeni doğan oğlum 4. Aylık sütun kesilmez AA bebeği zehirler faln doyolar zayıflatır ama  yanlış bişey hemşire emzdirebikirsin ama sadce karnındaki bebeğin kilosunu zayıflar gibi bişey demişti  ben doğurana kadar emzdirdim oğlum. 3700 doğdu yanii bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Emzirin 16 aylik olunca kesersiniz.
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Rabbim nasip etmiş bir bildiği vardır yine şükür bir yaşına gelmiş endişe etme zamanla alışirsin.

Süt için aile hekiminden bilgi al

0 oy
(162 puan) tarafından
Benim kızımda 19 aylık 4 aylık hamileyim emmeye devam ediyo ne yaptıysam bıraktıramadım bu gidişle ikisi bir emecekler hiç bırakmaya niyeti yok maalesef sütüm azalmadı aynı şekilde geliyo bu arada tadı da değişmedi 
0 oy
tarafından
Canım benim kızım da 12 anlıktır hamile kalmıştım önce emzir dedi doktor sonra kzim ishal oldu günde 7 8 kez üstünde kaka yapmaya başladı şu gibi. Doktora sordum haaa ozaman bırak emzirmeye dedi o gün anında kesmiştim sonuctanona zarar verecekse iki üç gün ağlasın dedim bisey olmaz. Bence doktoruna danış ishal falan olursa kes .
0 oy
tarafından
Niye uzuluyorsun hic emzirmeyenler bile var. Doktor bebek 4 aylik olunca biraktir memeyi demisti karnindakinin gelisimini etkiler demisti
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Olacağı varmış sıkma canını boş ver 
0 oy
(88 puan) tarafından
Cvp veren herkesten Allah razı olsun beni cok mutlu etti bu cvplar
0 oy
(9,565 puan) tarafından
Tandem yöntemini arastır canım 
0 oy
(534 puan) tarafından
Süt kesilmiyor ki tecrübeli değilim ama doktorları dinlerim genelde hatta çoğu doktor hamilelik boyunca emzirebilecegini bile söylüyor bazıları da son 3 ay emzirmeyin diyor ama süt kesilmiyor yani stres yaptığın için azalmıştır 
0 oy
(2,976 puan) tarafından
Niye psikolojin bozuk ki rabbim vermiş ne güzel aynı zamanda büyür. Benim oğlum 6 buçuk aylık tekrar gebe olsam bu kadar üzülmem hele 11 aylık olsa kendim isterim 
0 oy
(1,801 puan) tarafından
Bi tanıdığım kızı 1 yaşındayken  hamile kalmıştı doğuma gidene kadar kızını emzirdi ve doğumdan sonra da emziriyormuş ikisini beraber emziriyor
0 oy
(14 puan) tarafından
Bebeğim de şu an 10 aylık Ben de 7 haftalık hamileyim istemeyerek oldu Bizim de yaklaşık 2 haftadır sütten kestim Çünkü gittikçe o kadar bağlanıyordu ki sütten başka hiçbir şey içmiyordu yemiyordu Ben de kestim çok zor oldu Bir hafta ama şu an geçti Çok şükür iyiyiz Ben de seninle aynı durumu yaşıyorum Vallahi canım Olan olmuş artık üzülsen de ne yapsan da yapacak bir şey yok
0 oy
tarafından
cnm devam et emzirmeye hatta ikisini bile emzirabilirsin azalip azalmayacagi senin bunyene bagli orasini bilemicem yemene icmene dikkat et azalmaz saniyorum ki
0 oy
(5,595 puan) tarafından
Ne korkuyorsun ne üzülüyorsun kız bnde aynı durumdayım korunduğumz halde gebe kaldım nasibi varmış hayırlı olsun 
(5,595 puan) tarafından
9 haftalık olduk emziryorum bu arada

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 292 göst.
20 Kasım 2021 Aile kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 401 göst.
12 Aralık 2021 Aile kategorisinde nilay karasu22. (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 553 göst.
7 Aralık 2021 Aile kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu