Babasıyla parka gitti büyük kızım 2 yaşında 2 saat kadar durup geldiler bende küçük kızımı uyutuyordum eşim kapıyı açtı içeri girdiler kapıyı tam çekmemiş o mutfağa geçti kızım geri çıkmış kızımı muzikle uyutuyorum ses hiç gelmedi kızim uyudu içeri bir gittim eşim tek kızım nerde dedim içerde dedi heryere bakıyorum çocuk yok ya diyorum içerde olsa benim yanıma gelir yok kalkmış dolapların içine bakıyor çamaşır makinesinin içine bakıyor o an cinnet geçirip onu öldurebilirdim diyorum git çocuk dışarı çıkmış gidip binanın içine bakıp geri gelip evi kontrol ediyor ev dedim 1+1 zaten nereye giricek ben heryere baktım ***** gerizekalı cik çocuğum bul dedim o neden gidip gelip eve bakıyor anlamadım bebeğimde uyandı ağlama krizine girdi aldım çocuğu binanın içine Bodrum'a falan bakıyorum oda gidip kameralara baktı çocuk yok binadan ses seda yok dışarıda çıkmamis kamerada bişey görünmüyor 30 dk boyunca bulamadık aklıma o an herşey geldi gerçekten kalbim durdu kızım nerdeyse elimden dusuyordu binanın ortasına yiğildim çığlık ata ata ağlıyorum.esim geldi yok diyor bina 10 katlı pazar olduğu için herkeste gezmeye gitmiş çığlık atarak kızım nerdesin dedim arkamdan anne dedi size o duyugu anlatamam asansöre binmiş kilitli kalmış bizde o telaşla hiç asansöre bakmadık yemin ederim ben bugün korktuğum kadar hiç korkmadım hayatım boyunca herşey olabilirdi öldum resmen