0 oy
57 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (54 puan) tarafından
Eşimle 4 sene sevgililik geçirdik sonra evlendik ben İstanbul da yaşıyordum onun memleketine geldim 11 senedr evliyiz neyse evlendik maas kaynatam da ev kira o karşılıyor yeme içme bir hic sesimi çıkarmadım balayına Bike gidemedik niye borc cok dediler dugun takilarini bile görmedim öncesinde  ev almisti kaynatam size verecgim dedi ama orayı kiraya verdi cnku benim kiradaki evim oranın yarı parasi imis neyse 2 sene sonra ev almaya karar verdik ben  7 bilezik birde set verdim babam nakit para bor c verdi faiz cok olur diye evin borcunu da ortak ödedik 8 sene kirada olan eve kaynimi evlendirdi ona verdi gelinin takılarina dokunmadı simdi kucuk kaynima ev alıyor eee abileri herkes ayni parayi verecek borcu odeyecegiz kardes hakkı dediler simdi her oğlu altin vermeden ev sahibi oldu ben verdim daha niye alınan eve herkesle eşit para odeyeyim dedim esim ailesini tutuyor bu arada dger eve de esim maaşını verdi hep senelerce benim eve de simdi dger eve de hak istyorlar cnku evlerin tapusu kaynatam da bende hakkımı helal etmem dedim çünkü gercekten bayramdan bayrama 5 tl çocuklarıma harçlık verirler o kadar yazsan destan olur da hakkımı işte dedim diye esim ben diyemem dedi ben derim istedikleri zaman parayi diyince karışma diyor ne yapcam simdi
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kiz annesi58 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 468 göst.
9 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Nidomannem (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 481 göst.
31 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 186 göst.

412,929 soru

12,432,181 cevap

45,699 kullanıcı

Kategoriler

...