Annem bana Geçenlerde dedi ki Bayramda burada mısınız dedi ben de Evet buradayız dedim işte bize gelecek misiniz bayramın hangi günü geleceksiniz falan diye konu açıldı Ben de dedim 2 Bayram Sana gelelim anne dedim 1 Bayram kurban keseceğiz falan dedim Tamam dedi bayramdan önce gelebilir misin dedi saçı boyanacak annemin saçını Ben boyuyorum gelirim anne bayramdan önce dedim saçını boyarız sıkıntı yok dedim Neyse bu konuşmadan iki üç gün sonra ben annemlere gittim Anneme dedim ki gelmişken saç boyanı al ya da babama aldır Hani gelmişken saçını boyayayım dedim O da dedi yok dedi Baban boyayacak dedi sen hamilesin dedi kokuya dayanamazsın belki dedi Babam boyayacak dedi Ben de tamam o zaman anne dedim öyle diyorsanız dedim neyse gittim saç boyanmadı o gün oturduk kalktı Her neyse geri geldim işte eve şimdi de annem bana mesaj atmış aradan bir hafta iki hafta falan geçti işte bir gün ayarla sana geleceğim saçımı boyanacak diye mesaj atmış Ben de dedim anne dedim saç boyasının kokusu ağır Sen de demiştin zaten kızım saçımı sen boyama baban boyayacak diye dedim babam boyamadı mı dedim şimdi niye böyle oldu dedim Mesajımı görmedi cevap da vermedi Ya bünyem kokuyor hassas boyanın kokusu da çok ağır yani ne yapacağımı bilemedim Yani neden lafını değiştiriyorlar ben anlamıyorum ben oraya gittiğimde dedim boyayım Dedim yani ağzımı yüzümü kapatacaktı bir şekilde boyayacaktım Şimdi ne değişti ne yapmalıyım bilemedim