0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annem bana Geçenlerde dedi ki Bayramda burada mısınız dedi ben de Evet buradayız dedim işte bize gelecek misiniz bayramın hangi günü geleceksiniz falan diye konu açıldı Ben de dedim 2 Bayram Sana gelelim anne dedim 1 Bayram kurban keseceğiz falan dedim Tamam dedi bayramdan önce gelebilir misin dedi saçı boyanacak annemin saçını Ben boyuyorum gelirim anne bayramdan önce dedim saçını boyarız sıkıntı yok dedim Neyse bu konuşmadan iki üç gün sonra ben annemlere gittim Anneme dedim ki gelmişken saç boyanı al ya da babama aldır Hani gelmişken saçını boyayayım dedim O da dedi yok dedi Baban boyayacak dedi sen hamilesin dedi kokuya dayanamazsın belki dedi Babam boyayacak dedi Ben de tamam o zaman anne dedim öyle diyorsanız dedim neyse gittim saç boyanmadı o gün oturduk kalktı Her neyse geri geldim işte eve şimdi de annem bana mesaj atmış aradan bir hafta iki hafta falan geçti işte bir gün ayarla sana geleceğim saçımı boyanacak diye mesaj atmış Ben de dedim anne dedim saç boyasının kokusu ağır Sen de demiştin zaten kızım saçımı sen boyama baban boyayacak diye dedim babam boyamadı mı dedim şimdi niye böyle oldu dedim Mesajımı görmedi cevap da vermedi Ya bünyem kokuyor hassas boyanın kokusu da çok ağır yani ne yapacağımı bilemedim Yani neden lafını değiştiriyorlar ben anlamıyorum ben oraya gittiğimde dedim boyayım Dedim yani ağzımı yüzümü kapatacaktı bir şekilde boyayacaktım Şimdi ne değişti ne yapmalıyım bilemedim

14 Cevaplar

0 oy
(29,527 puan) tarafından

O zaman boyayackmissin yüzünü kapatarak şimdide aynı şekil kapatarak boyayabilirsin yani baştan niyetini tam tutmalısın ilk evet sonra yok demen  olmaz.

Diğer türlü annen kuaföre gitsin yani neden zahmet veriyor ki

tarafından
Ya canım ben onlara gittiğimde ağzımı yüzümü kapatarak boyamayı düşünüyordum ama doktoruma sorduğunda bunu çok tehlikeli olabileceğini söyledi içine kokuyu teneffüs ediyorsun dedi yapmamalısın dedi Yani ne diyeyim şimdi
(29,527 puan) tarafından
Doktorun ne dediyse onu söyle annene yani bu kadar zor değil anlayacaktir
tarafından
Ya canım Normal bir insana göre normal bir konuşma Bu normal bir şey ama anneme dediğimde hemen küs yiyor işte beni evinde istemiyorsun diyor Ne alakası var Yani bunun zararlı olabileceğini Herkes bilir Bunu teklif etmemelisin bilmiyorum yani ne yapacağımı
(29,527 puan) tarafından
Söyle uygun dille küserse üstüne gitme anlar zamanla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Annenin bunu düsünüp sana teklif bile etmemesi gerekir.

Ama eğer tamam denildiyse balkon falan varsa orda yapın ağzini burnunu kapat 5 dakika da boya kalk. Belki fikri değişti bilemiyorum tuhaf. 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Olmasa maske tak yap ya üzülmesin
0 oy
tarafından
Yani illa sen boya diyorsa 3 tane maske tak agzini burnunu kapat öyle yap ama anlaması lazım hamilesin o koku iyi değil çok ağır zaten
tarafından
Aynen öyle canım bizzat bunu gidip doktoruma da sordum yani yapmamalısın çok ağır bir koku diyor içine teneffüs ediyorsun diyor Anneme de sen beni evinde istemiyorsun olacak türlü türlü şeyler düşünecek alınacak küsecek şöyle zor durumda bırakmaktan Ne anlıyorlar ki beni anlamıyorum ya
tarafından
Allah için ne alınması anlaması lazım aha ben 9 aylik hamilelik ve bebeğim 14 aylik oldu daha da cesaret edemedim boyamadim saçlarımı bebeğim den önemli değil dedim daha bu hafta aldım boyami inşallah bayrama yakın yaparım diyorum
tarafından
Ya canım herkes kendini düşünüyor Vallahi billahi Eşime daha diyemedim bile şimdi desem Vallahi çok kızacak diyeceksen hamilesin hiç seni düşünmüyorlar mı Zaten hassassın her şeyden midem kalkıyor bulanıyor kusuyorum eni böyle İki derede bir arada koyuyorlar ya
0 oy
tarafından
Canım olmaz boya kimyasal zaten hassaslastim anne dersin onlarda yaşlandıkça düşüncesizlesiyolar
tarafından
Ne canım Şimdi de sen beni evinde istemiyorsun diyecek bilmem ne diyecek hemen alınıyor küsüyor her şeye ya babama söylüyor işte kızın beni istemiyor evinde bilmem ne ne yapacağımı şaşırdım ya hamileyim zaten Neden beni böyle zor durumda bırakıyorlar hiç anlamıyorum
tarafından
Aynı benim annem ya çok alıngan balık burcumu laf cekmektense boyayacan balkonda falan canım napacan
tarafından
Ya canım Ondan sonra eşimden laf duyuyorum seni hiç düşünmüyorlar mı diyor Bizimkileri şöyle şeyler yapıyor mu diyor Bizimkiler yapsa diyor konuşursun diyor Sizinkiler yapınca diyor sesin çıkmıyor diyor Hem Kocanla aran bozuluyor hem kendime dert ediyorum Hem onları kırmak istemiyorum yani ben ne yapacağımı bilemedim
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Maske tak iki kat birşey olmaz canim
tarafından
Ben doktor kontrolüne gittiğinde Doktora da sordum kesinlikle yapma diyor
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Canım belki annenin ve babanın o sıralar boya alacak parası yokmuştur belki sana  söyleyememiştir 
tarafından
Yok canım öyle konularda söylerler Annem söyler özellikle babanın parası yok diye para mevzusu değil yani
(7,929 puan) tarafından
hımm o zaman bilemedim
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Yani en kötü ihtimalle balkon gibi bi yerde boyayın bari
tarafından
Ya canım balkon gibi Yer falan mesele değil boyamak da mesele değil Hadi sağlığımda mesele değil yani neden bu düşüncesizlik ben anlamıyorum şimdi eşime desem eşim küplere binecek diyecek Seni düşünmüyorlar mı Aynı şey Benimkiler yapsa konuşursunuz diyecek Sizinkiler yapınca laf olmuyor diyecek sonra Midem bulanıyor bulantıların oluyor diyecek onlar mı çekiyor ben çekiyorum diyecek Yani ben ne yapacağımı bilemedim iki arada bir derede koyuyorlar beni devamlı millet kendini düşünüyor sadece
(3,266 puan) tarafından
Yani annenin özellikle bunu yapmasına zaten anlam veremedim. Kocan da ne dese haklı da yapacaksan diye söyledim
tarafından
Ya kuzum her konuda böyleler ya hep kendilerini düşünüyorlar hiç milleti düşünmüyorlar beni düşünmüyorlar benim huzurumu düşünmüyorlar kendi istedikleri olsun tamam mı gerisi mühim değil yani ben ondan sonra evinde kocamla kavgamı etmişim Kocam bana mı bağırmış umurlarında değil Yeter ki istedikleri olsun yani bu şekilde de insan hep ben hep ben hep ben hep ben demez ki
0 oy
tarafından
maske kullanırsın canım . dibleri çıkar diye beklemiştir. başka nedeni yoktur
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Senin dedğin bana mantıksız geldi ozamanda boyucaktın şimdide değişen bir şey yokki 
tarafından
O zaman doktora sormamıştım kendi kafamdan söylemiştim ağzımı yüzümü kapatıp boyarım diye ama geçen kontrole gittiğimde Doktora sordum doktor sakın öyle bir şey yapma dedi içine teneffüs ediyorsun dedi o kimyasal dedi Onun için fikrim değişti şu an
0 oy
tarafından
Yani ben hamileligim boyumca 2 kere saclarimi boyattim eşime  doguma girmeden 2 hafta öncesindede boyattim sorun olmadi 2 maske taktim balkona yakin boyadik camlaro flan acinca kokuda pek olmadi canim ama cok agir gelicekse sana koku boyama tabikide 
tarafından
Kuzum vallahi Eşim bazen parfüm sıkar ondan bile rahatsız olurum onu da geç kontrole gittiğinde Doktora sordum doktor bile Sakın öyle bir şey yapma kimyasal içine çekiyorsun tamamen dedi
tarafından
Ozman yapma canim yani okadae hassassan yapma ben migde bulantilarim gectikden sonra boyatiyodum ama bu ladar hassas degildim annene guzel bi sekilde anlat canim yada bikerelik odare et 3 4 maske takipn hizlica yap uzulmesin
tarafından
Ya canım anneme laf anlatsan Annem anlamıyor eşime anlatsan eşimi anlamıyor eşim de diyor e seni düşünmüyorlar mı aynısını Bizimkiler yapsa Sizinkilerin çenesi Durmaz Seninki Durmaz Onlar yapınca bir şey olmuyor Bizimkiler yapınca bir sürü laf olur diyor ne yapacağımı bilemedim
0 oy
tarafından
Bunda bişey yok ki o zaman nasıl boyayacaksan şimdi de öyle boyarsıb olur biter 
tarafından
Öyle olmuyormuş işte canım Doktora sordum doktora Sakın öyle bir şey yapma dedi kimyasala tamamen içine çekiyorsun dedi çok büyük zararı var dedi
0 oy
tarafından
Kız abartma ya ne devlet meselesi gibi uzun uzun yazdım. Çok basit bir olay. Hamileyken boyamak istemiyorsan söyle annene. Ki birşey olacağınıda düşünmüyorum. Ben hamileyken saçını boyadım hiçde etkilenmedim. Etkilenirim demenede saygı duyarım ama bu kadarda uzatacak bişi yok bence
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Yani annenden cok sen celiskili geldin en basinda zatenkabul etmissin boyayim demissin boyatsa o zaman da bi sekilde boyicaktin sorun ne anlamadim?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 291 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 589 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sustuk sustuk (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu

412,641 soru

12,423,516 cevap

45,341 kullanıcı

Kategoriler

...