0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (385 puan) tarafından
Amcamın oğlu evlenecek eylulde nasıpse Rabbım herkese anlayış nasıp etsın . Bi ev tuttular 2400e anlaşmışlar 1000lıra kapora ve kırayı vermısler bı sene anlaşma . Eşya bakıyorlardı bugün aramış ev sahıbı vazgectım gelın paranızı alın demıs alt kattakı kıracısı çıkmış yenı gelmıs 3000 vermıs bunların ıkıncı kat daha yukseye verırım dıye caymış babam da anlaşma var sıkayet edılır demıs adamda çok doğru ayakkabı degıl sıkıntı yasarlar dıye üst katındaymıs vazgeçmişler .Bı ev bakmışlar banyosunda dusakabın yok dıye ıstememıs perde takarız demısler kabul etmemiş suan 3000den asagı yokmuş olanı da kı begenmemıs umarım ıyı olur . Bırının tanıdık davetıyecısı varmıs ıstedıgı davetıyeyı o abının rıcasıyla 1000lşraya başarım demıs kızı aramışlar ben bastırdım çıkarttırdım 2800verılcek demıs amcam çok üzüldü en azından haberımız olsaydı dedı . Devır zor ınsanlar anlayışsız 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne paragöz ne şatavat düşkünü olmuş ınsanlar ne kadar anlayıssız yazık cıdden
(385 puan) tarafından
Teyzesının kızı nısanlı kızın evleneceği çocukla degıl de teyzesının kızyla ıs görüyor çok kötü olacak sonları umarım olmaz .
tarafından
Nasıl anlamadım valla
(385 puan) tarafından
Yenı gelının teyze kızıda nısanlı bırbırlerıne ayar verıyorlar damatlara sormadan ıs yapıp hallettım dıyorlar bızım oğlanda ıstemıyor deyıp sesını çıkarmıyor yazık
-Reklam-
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Biz mi bu işi beceremedik anlamıyorum bazen. Milletin altın bizimki teneke herhalde böylesi de sevilir işte 
(385 puan) tarafından
Vallahı öyle bak oturduğum ev esımın aılesının bı kulup degısenedım geldım oturdum bnmde dusakabın degısmesı gerekıyor yetemefık kaldı yanı neyın şımarıklığı hallerını bılıyor üzüldüm yanı . Nıkahla evlendım davul zurna da olmadı sade evlendımmı evlendim sukur kocamı borca sokup sonra bırbırımızı bogazlamann anlamı yok
(14,898 puan) tarafından
İşte ondan bahsediyorum böyle yapan sevilmez kaynana kayınpederi ezip geçen seviliyor deli oluyom
0 oy
(3,085 puan) tarafından
Gecen eşim bir araba aldı satıcı ev almış kapora vermek için arbasini satiyor piyasadan yaklaşık 20 bin daha uygun. Evi satan kişi vazgeçmiş bekleticem daha da pahalanacak demiş.ama arabayı satan kişi de söz verdiği için arabayı sattı bize. Ortada söz var sadece ne kapaora ne anlaşma. Helal olsun dedim adama vazgeçebilirdi kim ne diyebilir ki. Ama sırf sözünden dönmemek ve o ev sahibi gibi yapmış olmamak için sattı adam. Herkes böyle olsa ülkemizde fırsatçılık yapmasalar bu kadar da vahim olmayacak durum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 264 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 687 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
9 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.

411,537 soru

12,388,719 cevap

43,674 kullanıcı

Kategoriler

...