0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,370 puan) tarafından
36+3 günlüğüz tam 37 de muayeneye çağırdı. Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Çocuk zaten baştan beri 1 ay ileride gelişimi şuan 40 haftalık görünüyor ultrasonda. Çok ağrılarım var çatı kemiklerim bacaklarım artık tasiyamiyor sanırım. Hasta gibi oldum son haftalarimda oturduğum yerden kalkamıyorum kalça bacak ağrılarım yüzünden. Bir tane oğlum var 3 yaşında çok hareketli yetişemiyorum artık ya beni 37+3 de falan almaz mi sizce var mı bu haftalarda planlı sezeryan olan doktora yalvarmayi düşünüyorum artık. Gece uyuyamıyorum ağrılarimdan. Allah'a şükürler olsun bir güzellik nasip ediyor bize şikayet etmekten değil bu soylediklerim ama çok yoruldum hem çocuk hem hamilelik yardımcı olacak kimsemde yok. İlk dogumum da sezeryandi 39 da aldı onu ama ilk hamileliğimde çok rahattim bunda çok değişik oldu

11 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Anne karnındaki 1 saat bile bebek için çok kıymetli canım. Zamanı gelmeden alacaklarını sanmıyorum. 39 da aldılar beni ikinciyi sezeryanı
(1,370 puan) tarafından
Biliyorum evet ne kadar dursa o kadar iyi ama gerçekten artık ağrılarım çok arttı çok zorlanıyorum
(1,367 puan) tarafından
Doğum yaptigimda benim de kızım 3 yaşındaydı. yerinde durmuyodu çok zorlanmistim ama hepsi geciyo sabret  :)
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
38+3 den sonra alırlar 
(1,370 puan) tarafından
2 haftam daha var yani :(
0 oy
(461 puan) tarafından
39+6 yız hala bekliyoruz. Devlette isteğe bğlı sezeyan yapmıyorlar diye biliyorum
(1,370 puan) tarafından
İsteğe bağlı değil canım ilk dogumumda sezeryan buda mecburi sezeryan
(461 puan) tarafından
Hııı onu bilemem canım o zamam ,  belki gittiğinde gün verirler sana
(1,370 puan) tarafından
İnşallah dua edin bana sizde hamilesiniz kimin duası kabul olur bilinmez ciğer gelişimi falan tamamsa alsın artık istiyorum
(461 puan) tarafından
İnşallah :) Allah kolaylık versin sana . Ama benim arkadaşımında ilk çocuğu sezeyandı ikinci çocuğuna 38. Haftada gün verdiler hemen. İnşallah seninde öle olur. Sende bana dua et ben hiç sezeryan istemiyorum kendi sancım hala gelmedi
(1,370 puan) tarafından
İnşallah canım sende istediğin gibi normal doğum yaparsın sağlıklı bir şekilde 40 dan sonra gelir belki sancın
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Ultrasonda ne görünürse görünsün orjinaline göre alıyorlar cnm bnm 37+4te suyun patladi yoksa bnmkide daha kalicakti
0 oy
tarafından
Beni 37+3 te aldilar maşallah bebeğin çok iyi duruyo seni de alırlar yada şikayetlerini şöyle alsınlar 
(1,370 puan) tarafından
İnşallah canım dua edin bana çok zor durumdayım gerçekten kemik ağrılarım çok fazla magnezyum vs ise yaramiyor
0 oy
(317 puan) tarafından
38 aldılar canım kızımı..
0 oy
(196 puan) tarafından
Bende 17gun önce sezeryan oldum 2.ci bana 39u geçsin alicaz dediler dedim 38de falan alın olmaz bekle çocuğun herşeyi iyi dediler 38+6da suyum geldi gittim direk muayene edip yatış yapıp aldılar suyum gelmese daha beklerdim 
0 oy
(585 puan) tarafından
39da alıyorlar devlette canım ya benimde durum aynı ağrılardan duramıyorum artık çok fenayım 
(1,370 puan) tarafından
39 bayrama denk geliyor ama geç oliyor sanki
(585 puan) tarafından
Evet benimde öyle bir de bebek 2 hafta önde söylüyorum doktor net bir şey demiyor 39 diyor sadece zaten hep asistanlar var ben de çok bunaldım canım özele gitmeye düşünüyorum haftaya almazlarsa
0 oy
(571 puan) tarafından
Valla canim bende ikiz gebeyim 36+4 oldum.Hala gun vermediler.Halbuki hastane demisti 37 de aliriz diye.Bende senin gbi cok cok zorlaniyorum halim kalmadi ,2 yasinda kizimda var onafa destek olamiyorum.Biranevvel dogsunlar istiyorum evet belki diyecekler siz nasil annesiniz ama artik takatim kalmadi benimde.Kuvese girmesinlerde istiyorum.kilolaeida iyi suan sukur ama abi ciğerleri ne durumda bilemiyorum.Ama 37.hafta zateb erken dogum sayulmiyor yani ozellikle senin icin diyorum.Kuveze girmez belkide.sen sansini dene doktorda almıyorsa tabi yapacak birsey yok.bende yarin tekrar sansimi deneyeceğim konusucam bakalim ne tavsiye edecekler 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Usgde kaç olduğu önemli değil zaten sezeryan olacakmışsın istediği kdr ileri olsun adetine göre 38-39 + larda alır 

Ayrıca usg ölçümlerine çokta güvenme
0 oy
tarafından
Bir sıkıntı görmezlerse eğer 41. Haftaya kadar bekletiyolar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 97 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu

408,427 soru

12,271,143 cevap

37,595 kullanıcı

Kategoriler

...