Gün geçmiyor ki mutlu bi gün yaşayayım vallahi sinirden kendimi yiyorm ben bu kaynanama hiç bisey yapmadığım halde ailem hiç bisey yapmadığı halde bi türlü çekemiyor kadın ne beni ne ailemi bnm ailemde onları sevmez aralari hep soğuktur hiç de görüşmeler dün eşimle oturup konuşuyorduk bana dedi ki annem senin annenin taklitini yapmış diye ben de niye dedim çocuğa Ahmet değilde Miraç Miraç diyomus annen dedi ağzını da tuhaf bi şekilde yaparak çok sinirim bozuldu kaynanam 75 yaşında kadın hiç utanmıyor bu hareketi yaparken " bu arada oglumun adı Ahmet Miraç Ahmet kaynimin adı ben istemedim koymasını ama yinede koydu eşim yaninada Miraç ekledim ben eşim olacak pislik kimliğe sadece Ahmet yazdırmış ben de aileme dedimki Ahmet demeyeceksin Miraç diyeceksiniz annem de kızım ahmette güzel isim bisey olmaz dedi ama bnm çok zoruma gitti kaynanamda ben annemle tlf da görüntülü konuşurken annemin oğluma Miraç demesini duydu 3 4 ay önce şimdi onun taklitini yapıyormuş kaynimin yaninda. Eşimle konusmuyo kaynananm küs konu anneme geldiyse bana neler söylemiştir full bnm dedikodumu yapar eşim beni isteyerek aldı diye keşke o güne dönebilsem de şunlardan kurtula bilsem ben oğlunu istemedim zorla evlendirdiler kaynannamin yaptığı çok zoruma gitti arayıp ağzımdan geleni saymak istiyorm ama ortalık çok karışır ne yapayım kizlar