Ben umredeydim hamile olduğumu da bilmiyordum canım çok fazla zeytinyağlı sarma çekti. Ramazandı.Eşime dedim ki elin Arabistanında nerde bulucam çok canım çekiyor. Sonra akşam kabeye gittik orada Türk teyzeler vardı onlarla konuşurken biri çantasından sarma çıkardı al kızım sen de ye dedi Gerçekten çok sevinmiştim. Sizin canınız ilk ne çekti kızlar :)
Hamileligimin ilk dönemlerinde esim kavundan bahsetti o kadar canim cekti ki esim gidip almıştı baska da biseyi asermedim öyle
Ayy Allah kabul etsin ne güzel bizede nasip olsun gitmek inşallah. Ben ilk turşu aşerdim şimdi turşu görecek gözüm yok ne nankörüm
Şaka gibi hiç yemediğim halde Şırdan çekmişti eşim ve babam arayıp bulmuşlardı birde portakalı rüyamda görmüştüm onu eserdim başkada yok
D börek ıspanaklı patatesli istemiştim sağolsun kayınvalidem hemen yaptı kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
Hiç birşey tek aserdigim parol hapı çiğnemekti asermenin olduğuna inanmazdım ama o hap çiğneme istedi önüme altın pırlantalar serseler değismezdim doktorum kesinlikle çiğneme demişti kafayı yiyecek dereceye gelince eşim iki kat posete sardı o şekilde çiğnedim kesmeyince gizli gizli çiğneyip tükürmustum
Turp istiyordu canm bol bol turp yedim kizimda
Nar çekmişti sabahın 7 siydi eşimi dürttüm yatakta kalk nar istiyorum diye hı hı deyip geri yatmıştı. Sonra gidip aldı. Salatalık çok istemişti. Ha bı de şeftali bir de kadayıf istemişti ne çok istemiş yav maşallah
Sarı kola istedi
9 haftaligim daha aseremedim yaaaaa keske asersem
1,441,125 soru
23,689,490 cevap
310,824 kullanıcı