Kızlar 6 aydır evliyim eşimden evlendiğim günden itibaren soğudum şimdi diyeceksiniz ki ne yaptida soğudun. Yemek yerim yemekte geyirir. Olup olmadık yerde gaz çıkartıyor. Defalarca bu yüzden kavga ettim 16 haftalık ikizlerime hamileyim sanki 10 tane çocuğum varmış gibi ilgisiz benimle ilgilenmiyosun bari çocuklarına bir şey yap yalandan sev habire para lafı ediyor. 6 aydır ilk defa ailemin yanına geldim eşim kendisi çocuk doğduktan sonra bir kaç sene gidemezsin dedi bende karnım tam büyümeden gidiyim dedim. Ve kendisi beni getirdi 20 gün önce. Şimdi de her seferinde benim kadınlığıma dil uzatıyor herşey cinsellik mi? Kadın olsaydın kadın dediğin böyle olur. Sen bana yapıyor musun ki ben sana yapım saat gecenin 3 u ve ben uyuyamiyorum kontrole gideceğim on tane laf söylüyor ilk çocuğuna bile ikinci el eşya bakıyor. Bir kere uckuruna düşkün olmayan bir adam beni bir bir tembihleyip ilişkinin zararı varmi Yok mu öğren der mi. Nisan attığım zaman keşke affetmeseydim. Çok soğudum coookkk
Simdi gaz muhabbeti her erkekte vardr sanirim evlenince bi rahatlayip gaz uretmeye basliyorlar ona o kadar takmiyorum artkk cocuga ilgi olunca hamileyken bizim hissettiklerimizi hissetmiyorlar o yuzden ilgi pek olmuyor yani benimde oyleydi alisverise gelince maddiyata bagli durumunuz iyiyse 2. El esya bakmasi degisik tabi ben olsam bnde kizardm soguman da acaba hormonal olabilir mi hamileyken benimde gozum gormuyordu esimi
Şimdi gelirler doğal doğal olur öyle şeyler..
1,491,988 soru
24,379,227 cevap
348,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın