Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Huzurlu bir evliliginiz yoksa gider misiniz
0
oy
362
göst.
28 Haziran 2022
Aile
kategorisinde
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
soruldu
Sorunlu bi evliligim var saygı kalmamıs huzur kalmamıs bir gün cok iyiyken diger günler cok kötüyüz .Paylaştıgımiz dogru düzgün bir sey kalmamıs .Kısaca ikimizde birbirimizden bıkmışız aslında.Şimdi bunun atama durumu var ve cogu kez siz gelmezsnz ben gelirim gibi seyler söyluyor bende olur mu öyle sey diyrm ama bazen gercekten ne isim var diyrm böyle bi adamın pesinden hic bilmedigin yerlere kalkıp gideceksn o kadar zorluk cekmissn daha da cekeceksn falan .Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız kızlar .Aslında en cok ben gitmek istiyrm bu memleketten .Gitmesem hem burada kalms olacgm hem kaynanam kayinbabam herkes bi koca olacak üstelik iki cocugun sorumlulugu bana ait olack.Gitsem baska baska sorunlar..
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
10
Cevaplar
0
oy
28 Haziran 2022
Cadna
(
4,425
puan)
tarafından
cevaplandı
Denemekten ne çıkar giderdim ben kim bilebilir belkide başka bir yer yeni bir düzen ve huzur getirir bilemezsin
28 Haziran 2022
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten onuda dusünüyrm.bir yandan belki gurbette dört elle sarilir ne bilim degisir veya cok kötüde olabilir
28 Haziran 2022
eyll..
(
351
puan)
tarafından
yorumlandı
Katılıyorum
28 Haziran 2022
Cadna
(
4,425
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani iki ihtimal var zaten canım ama ben iyisine tutunmak isterdim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Haziran 2022
_Ada_
(
4,091
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle giderim maden bırakıp gidecekmiş ne demeye evlenmiş çocuk yapmış ne olursa olsun
28 Haziran 2022
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani degil mi sacma sapan konusuyor hangi akla mantiga sıgiyorsa ya da ne dusunuyorsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
23072020
(
2,976
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkes kendi eşini düşünüp mu cevap verecek bilmiyorum da eğer gitmezsen daha çok soğuyacak aranız o kendi hayatını kuracak sen çabaladığınla kalacaksın
28 Haziran 2022
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim yerimde olsaydnz diye sordum aynen öyle olack iki cocuk butun sorumluluk benim üstümde olack ki zaten o soguklukla da daha fazla.da yurumez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
Minnos_1
(
8,314
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabiki git peşine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Herkesin sorunları var emin ol kimsenin anlattığına bakma hele burdakilerin abartmalarina aldanıp benim niye böyle evliliğim yok deme sosyal medya denen bişey var malesef ki herkes kötüyse iyiyim der yeni başlangıç belki iyi gelir uzak olmak her zaman iyidir yalnızlığa bı zaman sonra alışıyorsun kendi düzenin olur çocuklarınla sakın bı hayatın olur denemek den bişey kaybetmezsin
28 Haziran 2022
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi memleketimde de yalnızım zaten canm alıskınım yalnızliga ailem var ama yoklar yani o mesele olmaz yasam kosulları bakımımdan zorlancgm sadece bir de biliyrm herkesin mutlaka sorunu vardir ama bizimki yıllardır asılmadı ve gün gectikce de o ucurum büyüyor
28 Haziran 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bazen yapılan hatalar arada ki sevgiyi kaybettiriyor o ilk heyecan o masum sevgi kalmıyor evlat öne geçiyor gerçek sevgi de evlat sevgisi onun bir sarılması herşeyi unutturuyor 2 çocukla zor ola bilir alışamaya bilirsin ama belki yeni hayat yeni komşular sana mutluluk getirir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
& Madamcoco &
(
2,198
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaynanan kayınbaban ile uğraşacağına kocanla git en azından o gidince ev akşamaca senin hem belki düzelirsiniz de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
dursunceren
(
25
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım kesinlikle seni etkilemek için demiyorum. Rabbim ikinizin yuvasına huzur mutluluk sevgi versin inşallah. Benim ablamda öyleydi ikiside bıkmıştı birbirinden sonra o adam ablama şiddet uygulamaya başladı. 11 yıl katlandı ablam ama nafile sonu 3 çocukla boşanmak zorunda kaldı. Ablam en son babamlara geldiğinde 3. Çocuğuna hamileydi ve hamile haliyle mahkemelerle uğraştı. İnanki insan bir kere soğudumu toparlamak biran zor oluyor. Ama elinden geleni yap yuvanı kurtarmak için en azından vicdanın rahat olsun..
28 Haziran 2022
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizimde sonumuzda o var zaten biliyrm ama kac sene sonra Allah bilir .Bende o türden sorunlar yasadım ama maalesef ki arkamda duracak ailem olmadı. Hayırlısı yani.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
Hellomam
(
4,962
puan)
tarafından
cevaplandı
Evlilik aile kavramı eşin bunları unutmuş canım bence, sorumluluklarını hatırlat çocuklarını kendini ne demek ben giderim falan, ben senin yerinde olsam gderim ozaman netlestiririm herşeyi ayrı kalırsanız zaten sonu direk belli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
Begonya
(
7,753
puan)
tarafından
cevaplandı
Zaten pamuk ipliğine bağlı diyorsun birde araya mesafe girerse hepten ipler kopar soğukluk alır başını gider erkek milleti bide birine tutulur oralarda boşluktan bu sefer niye gitmedim dersin bence git .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Haziran 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz kocan nereye sen oraya ne demek sadece kendi gidip gelecekmis yillarca oyle hayat mi olur zaten araniz iyi degilmis iyice acilir. Zorunlu gorev olur 5 6 ay icinde geri gelir o baska
28 Haziran 2022
Hicrannn
(
1,201
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne bilim nasıl bir düsüncesi varsa onun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
31
cevap
722
göst.
Evliliginiz kac ay , sene sonra rayina oturdu ?
5 Temmuz 2022
Aile
kategorisinde
Sadece sen ❤
(
204
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy