Ben 5. Sınıfa arkadaşımla okula giderken yanımıza bi hoca gelmişti bizle okula gidiyordu kıştı ayağı takıldı yere düştü pantolonu yirtildi adam yazık utandi geri döndü gitti arkasına bakmadan :)))
Cayi kahveyi cok sekerli icerim otobuste yolculuk yaparken kahve ikram edildi seker istedim tek seker getrdi tekrar istedim yine bi tane almis getrmis dnedim icemedim bi daha istedim bn cok sekerli iciom diye adam sinirlendi gtti bi kase sekeri getrdi hepsini dokim mk dedi :)
Kocamın suratını buhar makinesi ile yakmam sanırım :D buhar makinesi ile temizlik yaparken bi anda buhar makinesi tabancası çalışmadı bende eşimi çağırdım gelip baksın diye :D gelince suratına tutup bu çalışmıyor dedim vee bütün kaynar su kocamın suratına fışkırdı :D suratı haşlandı tabi baya Hahahahah :D
Bi kiz arkadasimla yolculuk yapıyor duk uni okurken marastan malatyaya gitmek icin. Ilk defa gidiyoruz Muavine sorduk iste Malatya'nın arapgir ilcesine nasil gidecez diye. Adam bize kizmaya baslamasin mi. Vay yol iz bilmiyosunuz da nie çıktınız. Insan hic gitmedigi yere böyle gidermi.:)) adam utanmasa bizi arabadan atip geri marasa yollucakti. Manyak midir nedir. Sanki ilkokul bebesiyiz anamizdan babamizdan kacip gidiyoz. Yani hem cok komikti hem sinr bozucuydu. ;))))
1. Sınıftayken 5.inci sınıflardan beni sevmeye gelen bi ablanın üzerine işemiştim:D
Bekarken ananem bize gelmişti kalmaya.ben salonda yatacaktım.ananem benim odamda yatacaktı kardeşimle...neyse ben o gece baya oturdum annemle beraber, bi dizi izlemiştim ve baya da gerilmiştim izlerken ...sonra gece yarısı odama kıyafet almaya girdim.uyanmasınlar diye ışığı açmadım.tam cekmeceyi acıcakken ananem çığlık atmaya başladı,o çığlık atınca bende korkudan çığlık atmaya başladım:)kardeşim uyandı o da çığlık atmaya başladı.annem geldi o da çığlık atmaya başladı:)en son babam geldi uykudan zıplamış, ne oluyooo diye ,o da avaz avaz bağırmaya başladı adamcağız korkudan.ve bunu yaşarken gecenin bi yarısı,saat 3-4...karanlıkta herkes çığlık çığlığa...en son babam ışığı açtı herkes sustu.babanem aşağıdan koştu ne oluyo ne oldu diye kapıya vurdu kadıncağız:)babam sanmış ki eve hırsız falan girdi birimizi doğradı o kadar ki çığlık atıyoruz:)meğersem ananem rüyasında evine hırsız girdiğini göruyormuş beni görünce çığlık atmış:)bense onın çığlığından şuurumu yıtırdım istemsizce bağırdım...o gece hepimiz için kabus gibiydi gece korkudan uyuyamadım.resmen elim ayağım boşalmıştı korkudan:)ama şimdi her hatırlamada kahkaha atıyoruz:()
Eşime perde taktırırken merdivene çarpmam ve eşimin düşmesi ben güldükçe o sinir oldu tüm günümü ondan kaçarak geçirdim çünkü onu gördükçe ben gülüyordum ve o deli oluyordu.
Bir anım daha var bekarken evimize hırsızlar girmiş yaz günü olduğu için hepimiz balkonda oturuyorduk ben vc ye gitmek için içeri giderken hırsızla karşılaştım o kadar korkmuşum ki dilim tutulmuş hırsızla da beni görünce hemen kaçtı ben vc ye girdim sonra balkona çıkıp sakin bir şekilde Evde hırsız var dedim ve herkes bana bağırmaya başladı böyle mi söylenir niye bağırmadın diye tabi ben görünce kadar hırsız Her yeri talan etmiş ti
7 8 yaşlarındayim köydeyiz annemin babaannesi anneannem annem ve ben bir odada kalıyoruz beni gece uyku tutmadi geç yattım pencere açık pencerenin dibinde de somya var ben annemle yatıyorum orda. gıcır gıcır ses geliyor pencereden ben iyice huylandım korktum bir müddet sonra ses kesildi üstümüzde de yaz olduğu için çarşaf var sonra giriş aranın isigi yandı oda kapısınn camindan yansıyor işığın önünde bir şey belirdi ben korkudan titremeye başladım iyice yatağın ortasına doğru girdim. Bir gölgelik var eğilip eğilip kalkıyor böyle arada bir ses yükselip iniyor cesaretimi topladım o egilip kalkan cisme doğru bir tekme savurdu paldır küldür ses geldi anneannem hemen uyandi annem kalktı ben tabi korkudan duruyorum aynı sonra ışıkları açtılar Megeesem annemin babaannesiymiş kadın namaza kalkmış ve nasıl düştüğünü hala kimse bilmiyor herkes tansiyon sanıyor =D
Eşimle ilk gecemiz de Erzurum'da deprem oldu ve o an birlikte olacaktık yatak sallandı ve yere dusmustum
Eşimle çıkarken denizde kucağından düşürmüştü rezil olmuştuk:))) kumsalda görümcemle kuzenim vardı bizi bekliyorlardı tabi deniz suyu hafifletiyor suda aldı kucağına sudan çıkışımızla birden yerde buldum kendimi onların gülmesi ben yerlerde gülüyorum tabi allahtan kabalık değildi onlardan başka gören olmadı:))) daha çokta :))
Kaynanama gittiğimizde ben sandalyede otururken sandelyede kırıldı ve yere düştüm eşim de bunu kendi anneme gidince kahkaha atarak attı ve oda sandelyeden düştü ben çok gülmüştüm gülme komşuna gelir başına die
1,493,352 soru
24,400,057 cevap
350,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın