Kizlar ben 4 buçuk senelik evliyim baba evinde cok iyi olmasa da yinede mutluydum evlendiğinde n beri her gece ağlıyorum mutlu bir anım düğün tek var 4 sene aileyle yaşadım ne olsa hep sustum kaynana lafları evi hepsini idare etme 4 sene içinde 3 defa aldatıldım 2 defa kadın ismini erkek ismi buldum konuşma aşamasına gelmemislerdi başında yakakadim 3 de çalıştığı firmanın muhasebeci engellemisti elgenden çıkardım kadının msj atmasını bekledim atti da koptu kıyamet sinirden hastanelik oldum ordan annem beni eve götürdü çocuklar im kaynanandaydi ben boşanmaya karar verdim çocukları gece vakti araba tutup küçük kaynima verip kapıya atıp gittiler tabi annem babama sormadan eşimi aradı gel çocuklarını karini al git dedi çocuklara bakmamak için ben o an çocukları gördüğüm için aklım başımda değildi çocukları alıp o adamla geri döndüm ağla di sızladı annemin o geceki tavrını görünce susmaktan başka çarem yoktu ama ben dayanamıyorum ondan sonra her konuşmamız kavgayla bitiyor onun aldan alması gerekirken hep susan köşede her gece ağlayan benim tır sofuru iki gündür aramıyor ben dayanamayıp aradım işte bayram geliyor kurban getirmiş kayınpeder alalım mı diye normal konuşmadan sonra yine kavgaya döndü neden iki gündür aramadın sonuçta evde biri 26 biri 15 aylık iki çocukla tekim insan aramazmi tabi yine bahane buldu küfretti kapattı burda arkadaş komşu da yok öylece tekim çok yoruldum her gece ağlar mı insan ağlıyorum yazarken atladigim o kadar çok şey var ki ağlayarak yazdım dertleşmek istedim hakkınız helal edin