0 oy
287 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (800 puan) tarafından
Kullanip memnun kaldiginiz saglam butceyi zorlamayacak mama sandalyesi onerisi verir misiniz kizlar 

7 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz inanirmisin biz aldık hic oturmadı kiz 3 yaşına girdi 1 kere anca 
(800 puan) tarafından
Masallah su veriyor musunuz acaba
(14,151 puan) tarafından
Yok cnm meme mama gdyruz biz su ek gidadan  sonra
(800 puan) tarafından
Anladim canim idrari koyulasti iyice sutumdeki su yetmiyor sanirim birde kan kabiz oldu ben vermeye basladim bu yuzden emdikten sonra 1 2 cay kasigi
(14,151 puan) tarafından
Hic bilgim yok canim.inanki ilk oglumda da oyle yapmistim hatta o baya bir sure kaka konusunda problem yasadi kolikti gazliydi bide
(800 puan) tarafından
Benimkide cok gayliydi kakasini zor yapiyordu yeni yeni kendi gaz cikarmaya basladi da rahatladim dedim bu seferde kakasini zor yapmaya basladi
-Reklam-
0 oy
(1,261 puan) tarafından
Moje mama sandalyesi aldım bende hem sağlam hemde sonra alt tarafı sehpa oluyor fiyatida uygun bir bak istersen
(800 puan) tarafından
Tamam canim buna bir bakayim internetten
(1,261 puan) tarafından
Bak bakalım bütçeme uyar dersen yorumları filan da
 oku alanların çoğu memnun zaten
(800 puan) tarafından
Evet uyuyor canim tesekkurler
0 oy
tarafından

image

Canım 2 tane post açmışsın birini kapat.  Ben bimden aldım çok uyguna daha 3 aylık hiç kullanmadı ama iş görür sağlam 

(800 puan) tarafından
Sagol canim ona ugrasiyordum bende siteden kaynakli donup soruyu iki kere paylastı:) benimkide 5 aylik ek gidaya gececegiz ya aliyim diyorum artik 5.5 olmadan
tarafından
Resmini yükledim canım bak istersen fikir olur sana
(800 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
(570 puan) tarafından
Ben kraft almıştım canim memnunum 1,5 yildir.kullaniyorum dahada kullanicam.

Bimeede geliyor bak bu hafta mama sandalyesi 189 tl orayada bir bak istersen.bende alicam yine ama dogum yapmadim erken gbi daha 
(800 puan) tarafından
Saglam midir acaba bakmak lazim gelince kalirsa tabi :) herseyin fiyati uctugu gibi bunlarinda uçtu orta duzeyde maksimum kullanisli olsun istiyorum
(570 puan) tarafından
Bbimkine baktim netten az evvel 317 tl olmus.Hersey gibi onunda fiyati  yukselmis.ama.bimdeki de fena degildir herhalde a
(800 puan) tarafından
Kullananlara sormak lazim canim devrilir falan diye korkuyorum o yuzden saglamligida onemli
(570 puan) tarafından
Tabi oda onemli benimki gayet iyi
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Oturmuyor benimki 
(800 puan) tarafından
Kac aylik oturmayinca nasil yemek yiyiyor? Benimki oturur insallah bizim yemek saatlerimizde onada yedirmek istiyorum cunku
(9,234 puan) tarafından
10. Ayında oturuken asla yemıyor kafası yatar pozisyonda hafıf yastıklarla resmen azıcık uzanmış gibi
(800 puan) tarafından
Anladim canim doktorlar kafasini dik tutmadan ek gidaya gecirmiyorlar ya o yuzden sordum
(9,234 puan) tarafından
Valla bende duydum onu ama 6. Ayının ilk gununde gectık biz tutuyorduda ama napam p
Oturmuyor
(800 puan) tarafından
Bazi bebekler sevmiyor demekki yapcak birsey yok bakalim bizimki sever insallah :)
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Biz ikea antilop kullandık fiyati fazla ama çok sağlam. 3 yasinda tombul bir bebek değil hala kullaniyoruz. Bana ablam verdi bu 3. Cocuk büyüttüğü ve hala sağlam. İkinci el de alabilirsin. 
(800 puan) tarafından
Tesekkurler canim bunada bakayim hemen
0 oy
tarafından
Esim bimden almıştı gayet kullanışlı 
(800 puan) tarafından
Tamam canm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 180 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dijle (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 463 göst.
16 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simru (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
15 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde MinnieMouse (3,245 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,021 soru

24,379,724 cevap

348,629 kullanıcı

...