Kızlar eşimle hiç anlaşamıyoruz evlendik hep ailesine gider gelirdik gitmeyince küserdi taşındık başka şehire kaynımı başıma bela ettiker 2 senedir bizimle yaşıyo sürekli kardeşiyle vakit geçiriyo dısarda arkadaslarıyla vakit geçirmek istiyo benide götürüyo faakt ben dersem pzara gitmek isterm markete gitmek isterim kardeşiyle gider çocuğumu gezdirmeye bile onunla gidiyo benimle mutlu değil gibi kardeşi başka yere gidince davranısları değişiyo bana karşı cok iyi oluyo bu arada mesela ne desem alınıyo sabah cocugun agzına dogru konusma sıgara içiyorsun sabahları kokuyo dedm küstü bana magazaya gideriz istediğini almazsam küser bi yere gittiğim zman hep bi sorun cıkarıyo ve ben onlara bakabilmek için yetebilmek için cok ugrasıyorum emek veriyorum genede benden kötüsü yok niye benim eşim böyle boşanmak istemiyorum mutlu olmak istiyorum birde ben sinirli bi insanım alttan alamıyorum hiç bşyi sabredemiyorum öfke nöbeti geçiriyorum bu adamı nasıl yola getirebilirim ne yapsam da bana bağlansa