0 oy
747 göst.
Diğer kategorisinde (865 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çocukları ozguvensiz olan var mi. Biri birşey sorduğunda ya da marketten falan birşey almak istediğinde parka gittiğinde çekinen utanan korkan yani böyle bi çocuğu olan var mi. Bugün parka gittik kızımla. Kaydiraktan kayacaktı o sırada başka biri cocuhinj kaydrakta kaydırıyordu kızım çekindi utandı kaymak istemedi geri indi onlar var diye. Halbuki kızımın kayacağını görseler zaten çocuklarına çarpmasın diye ordan alacaklardı cocugumu. Yarim saat uzaktan izledim hiç bir park aletlerine binemedi oynayamadı geri geldik eve sinirimden delleniyorum. Var mı bunun bi çözümü?

Bu arada kızım 7 yaşında 2. Sınıfa geçti.. okulda bile öğretmenden çekinir korkar halbuki pamuk şeker gibi öğretmenimiz var o konuda da kafam çok rahat.

27 Cevaplar

0 oy
(2,494 puan) tarafından
Canim aynı sey bendede var okulda parmak bile kaldiramazdim ortama girince konusmam fazla calışmak bile istemem ozguvensizligimden ama aileme gelince hic susmam hakkimi ararim maalesef cok kotu bi durum çok cektim bu yuzden ama bence bi destek aldirmalisiniz cocugunuza dahada cok icine kapanik birey olur
-Reklam-
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Benim kardeşim de öyleydi hesap ları ona ödettirirdim siparişi ona verdirirdim pazarda özellikle sonra açıldı şimdi asla çekinmez hatta ağzımıza sıçar hale geldi cesaretlendir hayatım zamanla düzelir 
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Benim oglumda 3 yaşında asla parka gitmek istemez binmez dışardaki çocuklardan korkuyo gibi 
0 oy
(57 puan) tarafından
Kendim çocukluğum okul hayatım boyunca son derece özgüvensiz bi çocuktum ve hayattaki tüm başarısızlıklarımı özgüvensizliğime bağladım annem ve ablam tarafından çok aşağılanıyodum sen yapamazsın sen ne bilirsin beceriksiz gerizekali gibi sözlerle büyüdüm insan yerine konulmadım hiçbir zaman asla ve asla böyle sözler kullanmayın çocuklarınıza ve yetişkin bir bireymiş gibi her konuda onunda fikrini alın ve uygulayın sürekli iletişim içinde bulunun kendini değerli sevildiğini hissetsin herşey yoluna giricektir şımarıcak diye korkmayın her çocuk şımarır
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Yaşı 7 mi canım 
0 oy
(20 puan) tarafından
Ahhhh ahhhh benim 2 tane çocugum öyle sinir krizlerime giriyorum. Bu yüzden depresyon ilaçlarina baßladim 9 yaşinda oglum 8 yaşına girdi kizim. Çok üzulüyorum bende çareler arıyorum ama bulamadım bulursan bana da söyle çare ol  çok utangaç çekingen hayır diyemiyor özellikle kendi yaş grubuna 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 259 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde F.a.t.m.a. (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 342 göst.
18 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,031 göst.
28 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,936 puan) tarafından soruldu

410,033 soru

12,327,946 cevap

39,154 kullanıcı

Kategoriler

...