Kızlar görümcem benden 3 yaş küçük 23 yaşında, yani bana bu zamana kadar yapmadığı, demediği kalmadı sebepsizce, çok çektirdi, çok üstüme geldi, çok uğraştı benimle, bende yaklaşık 1 buçuk aydır hiç bir şekilde muhattap olmuyorum evime geldi geçen gün davet etmediğim hâlde yine bir hoşgeldin dedim, başkası benim yaşadığım durumları yaşasaydı evine bile almazdı büyük ihtimalle, görümcemin bana yaptıklarına rağmen eşimin gerektiği kadar tavır almadığını düşünüyorum ona, uyarıyor ama bir kaç saat sonra hiçbir şey yokmuş gibi aşırı samimi davranıyor görümceme, o da eşim pek tavır yapmadığı için hemen olayın üstünü kapadığı için benimle uğraşmaya devam ediyor yine, yani ben karısıyla ne kadar uğraşırsam uğraşayım abimin tavrı bana hep aynı diye düşünüyor bence görümcem, dün mesela eşimin kuzenine gitmiştik görümcem de çağrılmadığı ve konuşmadığımız hâlde geldi her zamanki gibi, eşimle bütün akşam el ele oturdular neredeyse, bende öyle köşede oturdum kaldım, yani görümcem beni saymıyor, yenge yerine koymuyor eşim de ona rağmen tavrını değiştirmeyip bişey yokmuş gibi davrandığı için eminim ki hoşuna gidiyordur görümcemin şimdi kesin linç gelir ama ezildiğini hissediyorum bu şekilde, ne yapmalıyım sizce kızlar? (Eski konularımı bilen bilir görümcemin yaptıklarını anlatmıştım, beni ne kendi evimden kovması kaldı, eşime sürekli beni kötüleşmesi, şikayet etmesi, arkamdan sürekli konuşması, eşimden daha 3-4 aylık evliyken eşimden kocam diye bahsetmiştim, kaç günlük kocan demişti bir kere de, doğmamış bebek için bile erken daha dedi defalarca kuzenlerinin benim yaşlarıma yakın karıları var onlara bile yenge diyor, bana demez, daha bir sürü şey var anlatamadığım buradan özet geçtim.)