Nasıl cümlelerle başlarım bilmiyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı 21 yaşındayım 3 yıldır bu adamın derdini çekiyorum bıktım. Ama bu sefer kesin kararlıyım eşim şuan şehir dışında ayın 6 sında geliyor. Lütfen beni yadırgamayın benim hala resmi nikahım bile yok. Evlendim düğün yaptım kaçmadım yani ama ne yaptıysam bu adam resmi nikahı yapmadı hep erteledi kendince neyse konuya geleyim eşimin güven problemleri çok var her seferinde bana ağır küfürler ediyor demediğini bırakmıyor tehdit ediyor çıkıp giderim numaramı kapatırım beni bulamazsın çocukla ortada kalırsın VS vs hep Bi şüphe içinde olduğu için bana demediğini yapmadığını bırakmıyor en ufak bir sıkıntı da bile sen beni aldatıyorsun or... Falan diyor. Ama yemin ederim ben onu hiç bir zaman aldatmadım şuana kadar yakaladığı bir şey de olmadı ama hep böyle işte. 3 gün oldu konuşmuyoruz geldiği zaman çıkıp gideceğim ama nereye... Aileme asla gitmem gidemem. Daha anlatamadığım bir çok şey var detay verirsem kafayı yersiniz. Ne olur dua edin benim için