0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
15 gun once spiral taktirdim hep kasik ağrım oluyordu bugun dayanamadim agriya doktora gittim ultrason çekildi yukarı kacmis hemen çıkarılması gerek zarar veriyo sana dediler çıkardılar cok zordu simdi rahatladim ağrım sancim gecti meger spiral beni mahvetmiş ya bidaha tövbe asla taktırmammm asla

12 Cevaplar

+1 oy
(40 puan) tarafından
Sağol bacım doğumdan sonra taktırcam diye zor bela ikna ettim kendimi bunu gördüm yine caydım hamile kalırsam 3. Sen bakıcaksın:)) 
(662 puan) tarafından
Ya ben napicam kız iğnede piskoloji bozuyo kısırlık yapıyor benim kızım 2 yaşına girince bende doğum yapicam yok ben üçüncüyü kaldiramam
tarafından
Prezervatif +geri cekilme ile korun canim ben öyle yapiyodum yine devam tovbe spiral takmamm
(662 puan) tarafından
Oylede canım prezervatif kaç para olmuş Allah bilir habire bide ona para mı verek zaten ülke batmis
tarafından
Doğru söylüyosun canim:))
(662 puan) tarafından
Hapta unutuyoruz kordon bagliycam hem günah hem yaşım genç napsam bilemedm
-Reklam-
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Ben de taktırdım ağrım faaln olmadı ama çok korkuyorum ya orami burami yıkarken elime değse bayılırım korkudan
(14,488 puan) tarafından
Allhim sana geliyorum ahahahahhahahaha cesaretli kariymis ne gtcek ugrascak hastanelerde :D tutuvermis ipi ohhhh dünya varmış :D
(40 puan) tarafından
O kadarlık işse nasıl koruyor :))
tarafından
Ciddiyim. Duyunca urpermistim resmen. Artık aşağı mi indi bilemem. Ama çekip çıkardığını hatırlarım. Aşırı rahat biri. :D
(14,488 puan) tarafından
Annemin hiç durmamış kanaması avrat da nasılsa daha evvel taktiemisim bende kayma olmaz falan diye gitmemiş.
Diyo bigun kendimi yıkarken elime ip geldi ıyyy bu ne derken baktım geldi elime diyo djdjjdjd
(40 puan) tarafından
İyi o ana kadar korumuş:)
0 oy
(382 puan) tarafından
Cnm yukarı kacmıs derken nereye rahimde mi benimde karnıma kacmıs pazartresi ameliyatım var
(14,488 puan) tarafından
Evet omzunda spiralle doğmuş bebek demislerdi
tarafından
Yukari kaçmışlar dedi ben o korkuyla sormadim neresi diye sana zarar veriyo bu acil çıkarcaz dediler çıkardılar ama canimdan can gitti valla cok acıdı simdi cok iyim sancim gecti tamamen
(382 puan) tarafından
Nasıl cıkardılar cnm alttan mı benim karından 3 tane delik acıp alıcaklar
tarafından
Alttan çıkardılar canim geçmiş olsun sana inşallah hemen iyilesirsin
(382 puan) tarafından
Yok cnm seninki demmekki rahimdeymiş
0 oy
tarafından
Kaçtır böyle post görüyorum spiral hakkında 
tarafından
Cok korkuyodum okuyunca spiral ile.ilgili 15 gun oldu takali benim basima geldi iyim sukur ama
0 oy
(40 puan) tarafından
Bu post nefes alışımı bozdu zaten zor alıyordum hamşlelikten burnum kurudu
0 oy
tarafından
3 kere taktırdım hiç böyle sorun yaşamadım  senelik giderim..kaydığını bile anlamıştım ben.
0 oy
(622 puan) tarafından
Bende korkuyorum asla taktırmam 22 yaşındayım kızım 1 yaşında tercih etcegim en son şey sprial bana hiç güven vermiyor ve zararlı görüyorum 
tarafından
Yan etkisi de cok ara kanama lekelenme kasik agrisi akıntı çoğalması enfeksiyon kayma bilmem ne asla ugrasamam 15 gunde enfeksiyon oldum olmazdim hiç
0 oy
(4,853 puan) tarafından
Offf kadn olmak ne kadar zor ayy korkarım ben
0 oy
(77 puan) tarafından
3 sene boyunca spiralle korunan ben gruptan ayrıldı ajajjaja okadr ağır il yapardım dolapları cekerdim yatagın yerinş değişirdim herkes derdi spiralın cıkcak 3 senede 4 defa kontrele gttim oda eşimin zoruyla ondan snra cıkardım kızım oldu bır 20 25 gub oldu tekrar takalı skntı tınne bizde haöd olsun 
tarafından
Maşallah size bana yaramadi sağlığıma zarari oluyodu  bide allah bakti sizde kontrollerinizi aksatmayin
0 oy
tarafından
Bende de var ama bi sorunum olmadı çok şükür
tarafından
Ne guzel kontrolleri aksatmayin bence dikkat edilmesi gerek
0 oy
tarafından
Valla benimkinde kayma kaçma falan yoktu ama bende 2.5 ay zor dayandım. Aşırı ağrı aşırı kanama sürekli lekelenme sürekli adet. İyice psikioljim bozulmuştu. Cikarttirinca ferahladim
tarafından
En güzelini yapmisin canim aklim hep ordaydi benimde aman ağrıyıp duruyodu simdi yeniden doğdum sanki
tarafından
Valla bende oyle
0 oy
(872 puan) tarafından
Dün mu bi post okudum bir arkadaş ta demişti spiral rahimi delmiş yukarı çıkmış ameliyat olacakmış. Korkuyorum artık spiralden. Geçmiş olsun.
tarafından
Cok sağolun dikkat edilmesi gerekiyor kontrolerini yaptırsin herkes bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 196 göst.
9 Ekim 2024 Aile kategorisinde elfkrt (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 520 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 339 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu

405,778 soru

12,160,306 cevap

36,602 kullanıcı

...