0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Inanilmaz derecede sgzi akiyor ve hep elleri agzindan hic durmuyo uyurken bile diş olamaz dimi erken cnku 5 aylik

image

8 Cevaplar

0 oy
(14,517 puan) tarafından
Beyazlığı görmüyor musun kiiiiiz
(14,517 puan) tarafından
Oglm 5ay 15 günlükken çıkardı :D
Ben 4.bucuk aylıkken çıkarmıştım :D niye erken olsun
tarafından
Ay ne bilim canim daha kucuk ya ondan daha erkendir diye duaunuyodum :D
(14,517 puan) tarafından
Saçmalama kız kocaman olmuş o maşallah buyutmussun bebeni :)
tarafından
Ya bide dis donemi ates huzursuzluk olur diyolar ya masallah oglum iyi o yuzden hic diş gelir diye dusunmuyodum beyazligi normal saniyodum
(14,517 puan) tarafından
Oğlumda bı sabah bı kalktım emzirirken mememi ısırdı. Hiiiiic belirti yoktu
Ama kızım :D 3 aydan basladi salyasi ağrısı ateşi.
7.5 aylıkken çıkardı :D
-Reklam-
0 oy
(3,429 puan) tarafından
4 bucuk aylık bile çıkaran var erken değil 
tarafından
Aa  ne bliyim canim ablamada sordum bugun onunkiler gec cikarmiati 3 yegenim var daha erkendir deyince bende sizlere sormak istedim acaba ne zaman patlar oyle cok bi huzursulugu yok bugun biraz mizmizdi ama bu çingirak var hep agzina sokuyo isirmaya calisiyo sinirleniyo bagiriyo
(3,429 puan) tarafından
Benimki de aynı 4 bucuk aylık kabarmis 2 tane seninki de yakında çıkar max 1 ay
tarafından
Bisey kullanmam gerekiyomu acaba canim
(3,429 puan) tarafından
Mizmizlaniyor ise veya ağrıdığını hissediyorsan eczaneye sorabilirsin
0 oy
tarafından
Diş canım diş erkende deģil benim bebeģim 6 aylıkken diši çıkmıştı bile 
tarafından
Maşallah canim acaba ne zaman cikarki
tarafından
1 ayı bulmaz gibi
tarafından
Bsey kullanmam gerekiyomu canim genelde dis cikarirken ates huzursuzluk falan oluyor diyorlarya ben hic dis olabilcegini dusunmedim normaldir o beyaz gorunmesi diodum cnku oyle bi huzursulugu falan yok sadece herseyi isirmaya calisiyor
tarafından
Valla canım ben hiç bisey kullanmadım bi sürü diši çıktı òyle çok çok bi huzursuzluğu olmadı. Sende huzursuzluģu yok diyosun ama yinede istersen diš için rahatlatan jeller varmış kullanan varmıš yani.
0 oy
tarafından
Kabarmış ve beyazlamış çıkabilir yakinda
tarafından
Bisey kullanmam gerekmi acaba canim
0 oy
(4,851 puan) tarafından

Diş o canım her bebek farklı ayda çıkartıyor aslında erken deme.yani oğlum 2. Ayında başladı elini ağzına sokmaya salyalardan yanakları yara oldu hep o derece ağzı akiyirdu 4. Ayda bı dışı çıktı simdide kızımda 10 aylık 6 dışı var iki tanede yolda :D

tarafından
Maşallah canim oglumda 2 ayliktan beri hep agzi akiyor ve  herseyi agzina sokuyor ben nesneleri o sekilde taniyor diye dusunuyordum acaba ne zaman patlar
(4,851 puan) tarafından
Dişin çıkacak yerinden tam belli olur aslında zaman zaman eline metal kaşık alıp diş yerine vur çıktığını daha iyi anlarsın ama.biraDaha vs sanki
0 oy
(1,456 puan) tarafından

Ne erkeni kız gayet normal 5 ay benim oğlum 3,5 aylıkken çıkardı :D hayırlı olsun ilk dişiniz gelmiş :)

tarafından
Ay masallah canim ne blim canim valla kucuk ya erkendir diye dusunuyordum acaba ne zaman patlar
(1,456 puan) tarafından
Karşıdan bakma üstten bak canım belki patlamış bile olabilir ya da çay kaşığı değdir ses geliyosa patlamıştır
tarafından
Üstten baktim bisey goremedim canim ama cay kasigiyla denicem uyaninca cok tesekkur ederim
(1,456 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Olur canım benim oğlumun da bu donemlerde boyleydi şimdi 11 aylık 9 tane dişi var :* masallah
tarafından
Maşallah canim ne zaman patlarki acaba bsey kullanmam gerekiyormu
tarafından
Bu görüntü olduktan sonra 1 aya yakın zamanda patladı canım uyurken çok mizmizlaniyor ateşi çikiyor ishal olabiliyor ben Bi tatlı kaşığının yarısı kadar calpol veriyordum birde Dr bir jel yazmıştı ama adını hatırlayamadım bakıp yazayım canım
tarafından
Cok tesekkur ederim canim isali var evet ama atesi olmadi mizmizlanmasi bi bugun biraz huzursuzdu genel olarak iyiydi
tarafından
Rica ederim canım ne demek dentinox jelin adı Dr yazmıştı serçe parmağına çok az sür damaginda gezdir iyi gelmişti bize o huzursuzluk bazen yükseliyor ama zamanla gececek canım
tarafından
Tamam canim cok sagol
0 oy
(143 puan) tarafından
Kızım 3 aylık kaşınma salya mızmızlanma başladı 5 aylık ilk dişini çıkarmıştı canım olabilir yani  zaten beyazlık ta görünüyor diş geliyo sizin de 
tarafından
Maşallah canim acaba ne zaman patlar km
(143 puan) tarafından
Hemen patlayacak gibi durmuyo canım yine bulur 1 ayı bence
tarafından
Teşekkür ederim canim
(143 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 467 göst.
19 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevcanyurdada (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 458 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 317 göst.

411,325 soru

12,381,870 cevap

43,277 kullanıcı

Kategoriler

...