0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Öyle güzel bir aileye sahibim ki çok şükür . Eşim çok iyi kayinvalidem öyle . Ama hata yaptım . Lisedeyken biriyle sevgili olmuştum ve 6 yıl sevgiliydik. Sonra üniversiteyken ayrıldık. Tabi aradan coooook sene geçti. Ben evlendim bebeğim oldu . Nedense ara ara onun sosyal medyasına bakıyordum bilmiyorum ama istemsiz bir şekilde . Bugün yine baktım ve profilinde isim ve kalp gördüm öyle yıkıldım ki üzüldüm sanki . Sonra eşimin eski sevgilisine baktım o da yeni evlenmiş acaba dedim eşimde bunu görse üzülür mü ay sabah sabah oturdum ağladım sanırım elimdekinin kıymetini bilmem lazim . Piskoljim bozuldu galiba niye yazdım onu da bilmiyorum ama üzüldüm ve bunu kimseye etrafmda  anlatamazdm . Buraya yazmak istedim . Ne deseniz haklısınız. 

23 Cevaplar

0 oy
(29,245 puan) tarafından

Gereksiz bir duygusallık olmuş herkes hayatına bakıyor beyninizi ona yormak yerine çocuğuna eşine yor 

-Reklam-
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Ben bu konu hakkında bir yorum yapmak istemiyorum ama aynısını eşim yapmış olsaydı çok üzülürdüm mahvolurdum kendimi değersiz hissederdim aldatılmış hissederdim bence aynı şeyi senin eşini öğrense aynısını senin eşini de yapar O yüzden şeytana uymuşsundur bir daha bakma bence geçmiş geçmişte kalmıştır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (505 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 872 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 487 göst.
0 oy
7 cevap 527 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gülbi (7 puan) tarafından soruldu

410,280 soru

12,338,224 cevap

39,478 kullanıcı

Kategoriler