0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (408 puan) tarafından
Kizlar normalde kaynanamla iyi anlasiriz severimde oda sever ama dun aksam ne oldu anlamadim esimin kuzeninin karısı vardi kaynanamgilde toplandik oturduk misafirlerin cogu gitti bu kiz kaldi sadece kizda lafci biraz fenada yani kaynanam dediki kiza iste zamaninda gelinim beni aradi daha gençti olunla gorusuyorum falan dedi sonra biraz zaman gecti diyer kizda ariyo beni anne diye falan diye anlatiyo kizdan kekler falan geliyodu falan dedi neye ugradigimi sasirdim orda bisi demedim gorumcemde vardi kaynanam dedi an onun bile surati düştü sasirdi eve geldim gorumceme ben cok rahatsiz oldum soyle bidaha bu konu hakkinda konusmasin hic hos deil dedim gorumcem sen dert etme ben soylerim dedi bugunde kaynanam aramis aksam yemek yapma bize gelin diye davet etti bende oglun gelince soyliyim yorgun deilse geliriz dedim gönlümü almaya calisiyo ama cok kirildim gidiyimmi gitmiyimmi bilemedim

3 Cevaplar

0 oy
(5,020 puan) tarafından
Git canm ne yaptıgını bilemedi heralde ne zamana kadar gitmıxeksın. 
(408 puan) tarafından
Esimede sordum sen bilirsin sana birakiyorum dedi belkide gitmek iyi olur ama cok kirginim
-Reklam-
0 oy
(51 puan) tarafından
Tavrını koy ama öyle konuşmasına da müsade etme geçmiş geçmişte kalmalı eski konuları açıp konuşmaya ne gerek var gereksiz yere senin canını sıkmış 
(408 puan) tarafından
Aynen tavrimida koydum ama o an bilerek sustum ne olursa olsun evde misafir var diyip sustum ama eve gelince bida tekrari olmasin diye yazdim zaten gorumcem biz gittikten sonra baya buyuk bi tepki verdini biliyorum kaynanama
(51 puan) tarafından
Yaptığı çok ayıp sen haklısın tepkiyi haketmis bence
0 oy
(17,832 puan) tarafından
Ben giderdim açık açıkta kırıldığımı söylerdim ben oturup eski sevgili muhabbeti yapsam veya benim annem oturup bunu yapsa onların hoşuna gider mi 
(408 puan) tarafından
Tabikide oyle esiminde hosuna gitmedi bu durum esim bana aksam cok mahcup hissettim dedi bu konu monusulurken esim yoktu o odada esime anlattimda oda sinirlendi cok ayip etmis patavatsız davranmis dedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 525 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gülbi (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,697 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
51 cevap 1,400 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 2,045 göst.