Ben daha 21 yaşındayım belki sağlıklı düşünemiyorum eğer yanlışsam güzelce söylerseniz anlarım teşekkür ederim şimdiden
10 aylık bebem var ya hafta sonu eşimle tartıştık 6 gibi parka çıktım hava almaya yemek falan 8e doğru uyutur gelirim dedim annem aradı size gelecez zaten eşimle küsüz belli olmasın diye tamam dedim gelince arayın bende dönerim o ara tek başıma ne geziyomuşum bi sürü saydırdı sonra babamda triplendi gelmediler sabah gittim annem diyor baban delirdi o parklarda tek başına kimin yanına gitmişim telefon elimde ne haltlar karıştırıyormuşum kocamın yerinde olsa bana dayanamazmış güvenmezmiş bi gün telefonu da beni de çarparmış daha ağır şekilde söyledi ben hafifletiyorum yani resmen biriyle konuşup görüştüğümü ima etti telefonunu bizden saklıyosun dedi bende herkesin özeli dedim çok zoruma gitti ya o gün de arkadaşımla çıktım yine bi surat bana eşim karışmıyor ya o da korkuyor başıma bişey gelmesinden ama hiç miçıkmıcam diye düşünüyor ben dayanamıyorum kaç gün geçti kafa dağıtmaya çalıştım ama sürekli gözlerim doluyor bu normal bişey mi ya bi insan kızına nasıl böyle diyebilir görmek dahi istemiyorum ama mecbur olmak çok zor
(Sabah cevaplarım belki beek uyutuyorum :'(