0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Biri birseyden bahsederken ya onu bende alacaktim yada bende oyle yaptim diye konuyu kendine ceviren insanlar size nasil gelir 

5 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
Kişiye bağlı bişey.. Parası olan her şeyi alır ben hiç takmam böyle şeyleri bazıları benim aldığımdan kimsede olmasın vs vs ister hiç öyle takıntılarım yoktur bi şekilde de gelmez yani varmış almış beğenmiş almış 
-Reklam-
0 oy
(311 puan) tarafından
Aynısı kuzenimin eşi nefret ediyorum ve hep gömerim içime atmam bide beni heveslendirir alamadığı şeyleri bunu alsana kuzu bak bu güzel kuzu gerizekalı sanki ben görmüyorum alırım almam sanane bebeğim 7 aylık 40 mevlidi yaptım salonda 6 ay kınasi yaptım spa ya götürdüm yenidoğan çekimi oldu bir çoğu annemin sayesinde tabi Allah razı olsun

Kendi kızı 2 yaşında imkan yok değil kendine bı pantolonun 4 rengini alır bana kendini acindiriyo ben yapamadım pandemi vardı kiskaniyo 

Ben çocuğum için kendimden fedakarlık ederim bebeğime yonelirim o da öyle yapsaydı ve bir bebek neden kiskanilir bebek yani 

Çevremdeki kere benim kızım için Esmanur oldu aybukeyi unuttunuz diyormuş yok yani her zaman her bebeğin en küçüğü sevilir aynı şeyi yapmam garip insanlar var 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Olabilir bende aldım bende de var demesi normal ama benim bi arkadaşım var benden ne görse ay kanka nerden aldin der hep oylelerine ayar olurum işte evime geldi kiraydi evim cok guzel bir evde gördü gözü kaldı bikac ay sonra aynı evi aldi görgüsüz kıskanç biri tabi benim umurumda değil görmemiş yazik diyip geçiyorum:)
(5,233 puan) tarafından
Cok ilginç seninki gerçekten görümce olsa neysede kaynana ne ya :)))
(2,220 puan) tarafından
Çok şükür hiç görümce veya elti eskikligini hissetmedim o yüzden :))) sağolsun kaynanam  :)
(5,233 puan) tarafından
Benimde kaynanam yok allahtan ama elti görümce cok karıştırmam ama kimseyi herkes yerini ve haddini bilir :)
(2,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bizde  iyi anlaşırız aslında canım kayinvaldemle sorunumuz pek yoktur , heves mi ediyor diyeyim gençliğinde evlenince çok yasayamamis yasatmamislar şimdi istedigini alabiliyor o yüzden ses etmiyoruz yaşlı kadın nasıl mutlu olursa yapsın diyoruz ,gençliğinde kayinvaldem kayinvaldesinle birlik yaşamış benim kayinvaldemin evden çıkmaya vs alışveriş hiç bir hakkı yokmuş eşiminim babaannesi çok sert kadınmış herkes diyor babaaanneden herkes korkarmis, koltuklara bile çocuklar otururken izin alırmış ,şimdide serbest ya  alamadıklarının hevesi galiba canı sağolsun eşimde der babaannemden çok çekti bırak alsın der o da farkında bizede aldığımızda ettigimize bize  karışmaz o da gidiyor kendi parasıyla alıyor sonuçta  ben hiç takilmiyorum canım
(5,233 puan) tarafından
Aynen cnm yaşlı yazik demekki zamaninda yapamamış olabilir canı saolsun
0 oy
(419 puan) tarafından
Öyle insanla muhabbet etmeyi aslaaaaa sevmiyorum annem öyle en yakında birşey anlatmak isterim benimde şöyle deyip konuyu kendine çevirir beni takmaz iyice sinirlerim bozulur dinlemek istemem her defasında aynı şeyi yapar asla muhabbet etmek istemiyorum canımı aşırı sıkıyor özellikle sinirli olduğum bir an da anlatacağım birşey olduğunda yine asıl ben şöyle dedimi anında yanından uzaklaşıyorum egoist çünkü kendinden başka kimsenin düşüncesi hisleri önemli değil tek derdi kendi hayatı kendi dertleri ve sorunları seni takmıyor değer vermiyor böyle insanlar aşırı benci ve kendinden başka kimseyi s.... 
0 oy
tarafından
Herseyi kendine bağlayan insanlar itici gelir

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 453 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hiraoztekin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 557 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
19 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 586 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Elvan (45 puan) tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,054 cevap

43,625 kullanıcı