0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 gündür kılıyorum oda yarım yamalak sabahla yatsı namazında aşırı eriniyorum heleki yatsı namazında çok yorgun gibi oluyorum kılamıyorum eriniyorum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz başlamak ve bırakmak istemiyorum bana dua edermisiniz 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sabır ne güzel biseydir canım. En güzel sabır da ibadete sabırdır.  Sabrederek namazı alışkanlık haline getir . Allah gönlüne o alışkanlığı versin. Yani şunu düşün şuan bile bu saatte elimizde telefon çıt cit  ama namaza gelince eriniyiruz neden ki... şeytan işte dürtüyor  yat diyor yorgunsun diyor vesvese veriyor.. 

Allah şeytanın vesvesesinden korusun. 

Onemlinolan düzenli yapmak canım ama şunu deme ya zaten yarım yamalak kılıyorum bari hiç kilmim daha iyi.. bunu asla deme. Çok mu yorgunsun sadece farkını kıl. Ama kıl. Sürekli yap. Sabırla sabırla... İnan ki bi sure sonra alışkanlık edilecektir ve regl Ken bile sanki değilmiş gibi kulağın ezan saatinde olacak 

tarafından
Aynen çok haklısınız hep şeytana uyuyorum kılmıyorum Allah affetsin layığıyla kılmayı başlamayı nasip etsin hiç bırakmamak üzere inşallah teşekkür ederim yorumunuz için
tarafından
Amiin canm insallah
-Reklam-
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Rabbim.icine namaz aşkı nasip etsin canim<3 

tarafından
Sağ ol amin inşallah  Allah razı olsun
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Rabbim hayırlısıyla, kolayından namaz kılmayı nasip etsin size. Rabbim hepimize hidayet versin. 
0 oy
(179 puan) tarafından
bunu izle canım.
tarafından
Bu adamın evliyalara falan inanmadığı ortaya çıktı sohbetlerindede az çok kendini belli ediyor
tarafından
Sağ ol canım izliyceö teşekkür ederim
(179 puan) tarafından
Üstat Hz. Bir Allah dostu hiç denk gelmedim inanmadığına ara ara ihtiyacım olan sohbetlerini dinliyorum.
0 oy
tarafından
ha gayret.psikologa randevu almissin 5 vakit gibi dusun pesin para odedin :)
0 oy
(191 puan) tarafından

Biz sana güveniyoruz inşallah düzene girecek ve hepsini kılacaksın <3 her ezan okuduğunda aklıma bir söz geliyor

" Rabbim sana hata yaptı da karşısına çıkmak istemiyorsun" içime dokunan bir söz.

tarafından
İnşallah canım Amin teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sabah ve yatsı en önemlisi canım onun için zor geliyor. Şeytan ve nefis seni rahat bırakmıyor. Sen bismillah de yarın sabah namazına kalk o anki huzuru bir tat asla geçirmek istemeyeceksin bu dediğimi dene canım.

Rabbim içine namaz aşkı versin namazını aksatmayan kullarından eylesin ❤️
tarafından
Amin Allah razı olsun canım inşallah
0 oy
tarafından

Bana da bana da :(

tarafından
İnşallah cümlemize
0 oy
tarafından
Rabbim sana öyle bir namaz aşkı versin ki bir daha asla bırakma inşallah 
tarafından
Sağ ol canım benim Allah razı olsun
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Ayy hadi inşallah bende öyleyim yaa ,Allah hepimize namaz kılma hevesi versin, şeytanı uzak tutsun inşallah 
tarafından
Amin inşallah cümlemize nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 528 göst.
3 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mona Lisa (1,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 597 göst.
0 oy
4 cevap 303 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy