0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,645 puan) tarafından
Rüyada meğer o ananemin ablasiymis ikizi gibiydi sarıldım ona ağladım ah ablam benim bende onu çok özledim dedi çok özledim ananem pamuk gibiydi hastalığında annem baktı ona eksikliğini çok hissederim keşke hayatta olsaydı acaba mezarlığına gidelim diyemi rüyama girdi hiç.gormezdim rüyamda çok sık  gidemiyorum anca bayramdan bayrama baya uzak çünkü küçük bebekle gidilmiyor ha deyince

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah eahmet etsin canm dua hayır istyor her cuma onlar serbest brakılırmis evlere giderler kapıda dua isterlermiş 
(1,645 puan) tarafından
Şuan regliyim yoksa hemen abdest alır duamı ederdim çok eksikliğini hissediyorum içim Bi kötü oldu
-Reklam-
0 oy
(213 puan) tarafından
Ölüler yani ruhlar diyeyim dua isterler, biz duymayiz ama bizlere derlermiş ki ne olur bir ekmek bir su bir simit ruhuma değsin bizde sizin gibiydik şimdi de siz bizim gibi olacaksınız derlermiş, regl bitince dua edin ben buradan çok çok söylemesi ayıptır yasini şerif okurum simit dağıtın ekmek dağıtın 3 5 7 kişi olur 
(1,645 puan) tarafından
Haklısın canım benim rahmetli bide çok eli boldu iki kuruş emekli maaşı alırdı dağıtırdi hep harçlık verirdi
0 oy
(213 puan) tarafından
Bu arada adı neydi Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın 
(1,645 puan) tarafından
Safiye canım valla oyle gördüm ya rüyamda bugün bo buruk içim
(213 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun Safiye teyzenin ruhuna fatiha ve yasini şerifler değsin ❤️
(1,645 puan) tarafından
Amin canım benim amin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 544 göst.
9 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 549 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 466 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Anacibabaci (1,466 puan) tarafından soruldu