0 oy
660 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,671 puan) tarafından
Bayanlar bayramda elbise almayı düşünüyor musunuz kendizie yada bebeğinize ben kararsız kaldım :-) 

31 Cevaplar

0 oy
(1,379 puan) tarafından
Giyilmemiş elbiselerim daha var almam belki ama mağazaya gidince beğenirsem alırım ☺️ çocuklarımın ki de hazır onlara da aldım LC den 
(2,671 puan) tarafından
Gzuel günlerde giyin canım hepoinzi (◍•ᴗ•◍)❤ bende oğluma LC den aldım pantolon bayram icin
-Reklam-
0 oy
(48 puan) tarafından
Malesef alamadım kurbanın parasını zor bir araya getirdik 
(2,671 puan) tarafından
Anladım canım sende haklisk biz kurbanın parasını önceden ayırmıştık baya skstirdi bizi ama mecburi aldik
0 oy
(770 puan) tarafından
Aldım bile:))
(2,671 puan) tarafından
Güzel günler de giy canim
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Daha dun akşam sparis werdim ben kendime bi kac parca bisey :)) esimle ogluma carsidan bacaz ben onlarla rahat alamiyorum die internetten aldim :)
(2,671 puan) tarafından
Aynen bende oyelyim eşim çok sabırsız güzel günlerde giy canım(◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
tarafından

image

benimkisi bu omuzları düşük. 

image Kızımın ki ise bu :)

(2,671 puan) tarafından
Ayy güzel günlerde giyin ikiside çok tatlı (◍•ᴗ•◍)❤
tarafından
Teşekkür ederim canim :)
0 oy
(2,220 puan) tarafından

image

image

image

Bende birşeyler alacagim da ne alsam onu bilemiyorum ama rahat birşeyler olsun istiyorum bebeğimin peşinden koşarken  elbisemi alsam pantolon bluz mu kararsızım Trendyola baktım pek birşey beğenip kafamda canlandiramadim  kombin olarak, bebegimede geçen bayram papyonlu gomleek askılı pantolon almıştım lcw dan bu bayram rahat salopet takım falan alacağım sonrada giysin diye gömlek falan hep kalıyor bu seferki fikrim öyle kot salopet istiyorum oglumada 10 aylık 

(2,671 puan) tarafından
Elbise alabilirsin ama pantolon la daha rahat edersin canım (◍•ᴗ•◍)❤
(2,220 puan) tarafından
Az önce oğluma çok uygun salopet denk geldi lcw dan aldım canım :) salopeti baya beğendim ,icinede  tsirt aldım tsirt güzel olmazsa mağazadan değiştiririm ona çok bakamadım kargolarda bedavaymis  beden tükenmeden hemen aldım resmini yükleyeyim posta salopet ve tsirt 98 TL tuttu :) ben 200 falan gözden çıkarıyordum uygun olunca hemen aldım beyaz da spor ayakkabisi var altına bayramligimiz tamamdır oğlumun  :)
(2,671 puan) tarafından
Kargo mi bedava niyeki hem çok uygunmuş ya 98tl bende bakayim
(2,671 puan) tarafından
Ayy çok güzel miş bende bakayım gzuel günlerde giysin yakışıklı(◍•ᴗ•◍)❤
(2,220 puan) tarafından
Bedavaymis canım gece 2 ye kadar, sağol canım daha güzelleri sizin olsun :)
0 oy
(4,704 puan) tarafından
Ramazan bayraminda tunik etek aldim bu bayram almadim bisey kendime ama oglum gecen bayram ki kiyafetlerini bayramdan beri giymedi onlari giydircem kizima tekrardan aldim elbise aldim lcden cnm 
(2,671 puan) tarafından
Güzel günlerde giysinker (◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Çocuklara aldım kendime bluz alicam sadece,pantolonum falan var 
(2,671 puan) tarafından
Güzel günlerde giysinker fıstıklar(◍•ᴗ•◍)❤
(9,621 puan) tarafından
Sagol canim benim ❤❤
0 oy
(4,386 puan) tarafından
bayrama baglamiyorum acikcasi. ne zaman kafama eserse aliyorum
(2,671 puan) tarafından
Bende öyleyim aslında ama bayram bahane diye alırım(◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
(107 puan) tarafından
Hayır her bayram elbise mi almak bana saçma geliyor birde kim anlıyor hani gereksiz 
(2,671 puan) tarafından
Yani olabilir ama bayram bahane ben öyle düşünüyorum bayramı bahane edip kıyafet aliyrm (◍•ᴗ•◍)❤
0 oy
tarafından
Geçen bayram anne kız kombin almıştık küçük kızımla..sonra 5-6 tane tesettür elbiseler aldım biriktirmiştim biraz onlardan da giyerim.büyük kızıma ellsalı almıştım karne hediyesiydi onu giyer..ilk gün kurbanla uğraşırız ikinci gün gezeriz artık
(2,671 puan) tarafından
İnslal canım bizim köyde olucaz oyuzden gezme yok (◍•ᴗ•◍)❤
tarafından
Bu sene gitmicez köye 10 saat yol çekemem hiç.annemler ilçe merkezde kaynanamlar köyde kalıyor git gel uğraşıyoruz bir de kusuyor benim kızlar tam eziyet oluyor bana
(2,671 puan) tarafından
En iyiai canım gitememk masraflida oluyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 260 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
8 Nisan 2024 Moda kategorisinde NSYhO (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 747 göst.
24 Mart 2024 Moda kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu