0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
Kizlar kafami cok karistiriyolarlar gercekten bi de sizlere danışmak istedim oncelikle de sunu belirtmek istiyorum yorumlarinizi tek tek okucam ama internetim de az geri donemezsem kusura bakmayin simdi durum su sekil esime evlenmeden ev alismisti ici de dosendi esim hic kalmadi ztn kisa surede de evlendik o zamanlar esimin ailesi biraz sıkışıkti mobilyalar tek renk su anki modaya gore biraz eski ve hani secemedigim icin icimde kaldi yatak odama gelelim avangart varakli falan evet seviyorum ama cok daraltiyo alani bi de acik renk cabuk kirleniyo ayrica da dolaplar bozuk geri geri gidiyo kapaklari simdi esimin ailesinin durumu duzeldi ve esyalarini degistirmek istiyosan degistirelim dediler 4 senelik esyalar kimi diyo oturma odani gene tek renk al duz renk olsun gri zumrit ya da parlemet mavisi istiyodum kimi diyo yatak odan guzel degistirme ama soyle bi dusunursek elimde firsat var ve 4 senede boyleyse ilerde degistirmek istesem yatak odam iyice mahvolmus olucak ve belki imkan olmicak sizin fikirleriniz neler uzun oldu biraz hakkinizi helal edin Allahima emanetsiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(4,821 puan) tarafından
Değiştirelim diyorlarsa değiştir bence ellerinde de var mış ne olacak sanki yıllar sonra değiştirmek istersen belki o zaman ellerinde olmayacak ve fiyatlar zaten gün geçtikçe almış başını gidiyor en azından içine sinen tarza seç beğen al 
(386 puan) tarafından
Peki koyu renkler gercrkten cok mu bogucu oluyo evim cok aydinlik
(4,821 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum ama ben ferah seviyorum hani çok açık renkler de tercih etme zorlanırsın ama bazıları gri alıp evide griye falan boyuyor o zaman bence çok boğucu oluyor
(386 puan) tarafından
Anladim tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic düşünme değiştir derim canm. Ve suanki kullandiklarinim benzeri olmasin farkli olsun ki degistirmenin bi anlami olsun.
(386 puan) tarafından
Dimi oturma odasi fatkli olck ama yatak odasini avangard tan klasik bi tarza gecicem kararsizim seviyorum ama alani daraltiyo yer degistirme imkanim yok boya yaparken sok tak yapiyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,361 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 471 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 669 göst.