Bilmeyenler önceki postuma baksin hemen kardeşim aramış demis eniste ben ablamın orda kalmasini istemiyorum hani gidim orda oturim flan oda demiş tmm sen git o zmaan ablanin yanına bende arka odadayim çocuk arabayi park etmis kapıyı açmaya çalışıyor demişki sen neye geldin demis ablami almaya geldim ablan bu evden cikamaz gidemez kardesim yarin obur gün yüzyüze bakıcaz siz büyüksünz ses tonunuza dikkat edin ben sizinle bağırarak konuşmuyorum sizde bna bağırmayın balkona bi ciktim zaten bi yere gitmiyorum dedim ne oluyo ne bağırıyorsn dedik kardesim sert bi dille abla içeri geç dedi çocuğun ne suçu var çocuğa bağırıyor ayip bütün millet onun bağırtılarını dinledi burda şimdi esimi bekliyoruz.. kardesim dediki siz burda kolemi tutuyorsunuz sizinde kızınız var gidemez bu evden cikamaz diyor hala bna çay yapicak diyor kizlar esimde izin verdiki düşünün kadının yaptığı na bakin o çocuk 24 yaşında çocuğa cemkiriyor dedi bna ben aksam seninle konusucam dedim terbiyesiz diyen bi insan benim evime giremez eltim bna terbiyesiz demisti .. çik git bakalim gidebiliyormsn dedi senin babanla konusucam ben dedi kafasi karışanlar onceki postuma bakın.