Kaynanam yaklaşık bir aydır bizde eşimin isteği üzerine geldi evime geldiği günden beri herşeyin yerini değiştirdi kendine göre düzenledi her şeyi neyse ama ben buna sesimi çıkarmadım bahçemiz var biraz büyük içerisinde bir çok meyve var asma yaprağı felan var ve ben biraz durumumuz kötü olduğu için yapıp satmayı düşünüyordum kaynanam gelmeden önce kendisine sordum asma yaprağı istiyor mu diye hayır ıstemiyorum dedi buraya geldikten sonra fikrini değiştirip önce 5 kilo daha sonra 10 kilo istiyorum dedi ben yine susup birşey söylemedim ona yapmadan önce ablamdan 20 kilo sipariş aldim ablam kocaelide oturuyor gidip gelen yok göndermesi zor olacaktı ama bayramda erkek kardeşim ordan bnm yanıma gelecek bayramda bende önce onun siparişini yapıp daha sonra onun kini yaparım dedim ablama 10 kilo yaptım henüz dün tekrar yaprak toplayıp ablamın yaprağını bitirip gönderim dedim kendisine sabah ben uyanmadan yaprağın çoğunu kendi bidonuna katmis bende bu duruma sinirlenip eşime söyledim biraz atıştık ve eşim sen bir süre annelere git kafamızı dinleyelim dedi ve bu anlattıklarımdan başka daha neler var artık biktim yoruldum bunaldim