0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yarın 3 eltim ve çocukları gelecek yani biraz kalabalığız ikram olarak bilir msnz bilmiyorum yufka ekmek üzerine bulgur pilavı dökerler yanında ayran salata ve karpuz ama eltimler bulgura et ve tavuk koymuyorlarmış ben koysam abes mi olur? Ve bu yemekler basit mi olur. Biri 19aylik birisi 3aylik iki bebeğim var büyük kızım şuan diş çıkarma döneminde bugün hastaydı ateşi çok zor düştü böyle olunca anca bu kadar hazırlık yapacağım sizce ayıp mı olur 

11 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Bence ayıp olur çay hazirla menemen yap daha iyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızlar cevap verir msnz?
0 oy
tarafından
Niye ayıp olsun canım misafir umduğunu değil bulduğunu yer hem bizim Bi tanıdık var düğün yemeği olarak yaparlar dediğin yemeği 
0 oy
(548 puan) tarafından
Canım Taşkent pilavı derler Konya'da nohutu etli  pişir dudukluden aldıktan sonra soğanı dörde bölüp içine doğar at soğanda kaynayıp yumuşayınca tepsiye yufkayı ser onun üzerine bulgur pilavını dok onun üstünede etli nohutunu dok harika bir yemekk
tarafından
Bende Konyalıyim. :) Ama dediğin yemeği bilmiyorum
(548 puan) tarafından
Taşkent pilavı canım :)
0 oy
(5,965 puan) tarafından
Biz o yemeği annemlerle yanyana gelince yaparız cnm bebeklerim var ama ne bilim şimdi laf olursa orayida düşün 
0 oy
(606 puan) tarafından
Neden geliyorlar ki çocuklu kadın için normal.cpcuk.duayinca ne yapacaksın ama bence et koynaen misaifr.netiecede çay yap tatlı yap.bjrde yeter 
0 oy
(2,369 puan) tarafından
Kızın da rahatsizmis olmaz bence ne olcakki daha 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Ne oldugunu bilmiyorum netten baktim güzelmis yemkten sonrada tatli cay tamamdır bnce
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Domatesli biberli yapılır o pilav tavuk olmaz ayran karpuz turşu güzel olur yanına
0 oy
(3,886 puan) tarafından
19 aylık ve 3 aylık bebeği olana giden insan bişey yaptırmaz kendi yapar elinde götürür. Madem getirmiyorlar ne bulurlarsa yesinler. Yazık sana yıpratma kendini bu kadar. Menü de güzelmiş zaten, daha ne olsun. 
0 oy
(888 puan) tarafından
Hiçte ayıp olmaz çocukların çok küçük canim . Onlarda yardım ci olsun biraz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 197 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 821 göst.
0 oy
8 cevap 270 göst.
18 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu

412,114 soru

12,406,531 cevap

44,632 kullanıcı

Kategoriler

...