0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (564 puan) tarafından
Kızlar kızım öksürük olmuştu devlette doktora götürdüm antibiyotik verdi bugün 3 gün oldu başlayalı geçirdi de öksürük yok denecek kadar azaldı. Ama kızım kaşınıyorum demeye başladı 2.3 gündür bugün de omuz başları kırmızı döküntü olmuş prospektüsü okudum yan etkilerinde kaşıntı kurdeşen mantar falan yazıyor. Ondan olduğunu düşünüyorum ama öksürüğünü de bayağı geçirdi. Götürdüğüm hastane de 1 saatlik uzaklıkta. Bu durumda antibiyotiği bırakmak mı gerekir sizce. Devam etsem daha mı kötü olur ki ondan mıdır acaba ya off. Viks krem de sürüyorum iki akşamdır ondan da olmuş olabilir mi ki

1 cevap

0 oy
(881 puan) tarafından
Ben böyle soruları genelde emin olamadığım da muayene olduğum sağlık odağındaki doktorumu arayıp öğrenebiliyorum canım belki sorun olabilir bi doktordan fikir almak ıyi olur 
(564 puan) tarafından
Biliyorum canım ama tanıdığım doktor yok ki hiç
(881 puan) tarafından
Kuzucum bende tanımıyorum bak internetten bağlı olduğun sağlık ocagini bul numarası çıkar zaten ara aile hekimin kimse bağlanmak istiyorum de her sağlık ocağı böyle aramalara acik durumunu anlat uzak olduğunu söyle eminim net biseyler söylerler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
0 oy
7 cevap 383 göst.
0 oy
8 cevap 731 göst.

Kategoriler