Şuan bunu okuyan kardeşlerim sizi çok iyi anlıyorum kaygılısınız hata yapmış gibisiniz hiç bir şey eskisi gibi olmayacak düşünceleriniz var eşinizin sizi artık sevmeyeceğini düşünüyorsunuz bebekle başa çıkamıyorsunuz. Eve bebeğe bebeğin beşiğine bağlı kaldınız sanıyorsunuz. Emzirdiğiniz için ekşi süt korkuyorsunuz :) saçınız hep tepe topuz evde hiç bir şey yapamıyorsunuz. Uykusuzluktan gözleriniz şişmiş altları morarmış Ağrılarınız acılarınız var. Gizli gizli ağlıyorsunuz bebek sinirlerinizi bozuyor arada bebeğe çaktırmadan kızıyorsunz:). ve siz sanıyorsunuz ki bunlar böyle ilerleyecek hayır asla ! Bunların hepsi o kadar normal şeyler ki hepimiz yaşamışızdır :) Sadece biraz dişinizi sıkın Allah o kadar büyük ki hepsi düzene girecek bebeğinizin uyku düzeni olacak gazı bitecek gün geçtikçe bebeğinizin dilinden daha çok anladığınızı fark edeceksiniz. Uyuyacaksınız da ev işi de yapacaksınız eşiniz herkes sizi daha çok sevecek. Bebeğiniz sizinle bağ kuracak gözlerinizin içine bakacak size dünyaları verecek. Lütfen bunları okuyun ciddiye alın doğum yaptım çok zorlu süreclerden geçtim eski postlarıma bakınız. 3. Ay geri de kaldı herşey çok güzelleşti doğum yapmış kadınları çok iyi anlıyorum hep bu nasihatleri vermek istiyordum .. sizde o günler geçince unutacaksınız hepsi lohusalığın yarattığı etkiler halinize güleceksiniz. erkekleri küçümsemek değil amacım ama erkekler ne ki ? Biz kadınların yaşadığı acıların yanında. Allah bize nasıl mucizevi bir beden vermiş baksanıza kesiyorlar biçiyorlar alıyorlar bebeği biz aslan gibi üstesinden geliyoruz hepimizi çok seviyorum saygılarımla :))