0 oy
366 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,165 puan) tarafından
Kızlar mrb ben kaynanama gidecem 25 günlüğüne falan princ bulgur vs şeylerinizi dolabami koyarsiniz ayni yerlerinde kalirlarmi gemlikte otryorum nemli olduğu için biraz sıkıntı yerdeki halilarinizi falan toplarmisiniz yani kisacasi biryere giderken neler yaparsınız 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuru fasulye nohut bunları haşlar buzluğa atarım normalde de yaparım ama pirinç bulgur diğer bozulacak nemlenip kurtlanacak özellikle tarhana dolaba koyarım
(2,165 puan) tarafından
Anladım canm bnm tsk ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç o kdr uzun gitmedim ama kuru bakliyati kaldirmazdim. Zaten evdede baya uzun duruyor. Bozulcak şeyleri gotururdum.

Halıyı niye kaldırıyorsunki . Gelince bir suourge tutarsın tamam.

Gelince birde onlari sermeklemi ugrasacaksin. Zaten birsuru çamaşır valiz boşaltma işi oluyor
(2,165 puan) tarafından
Aynn Aynn sorma valize katlayıp koymak ayrı dert getirip yıkayıp yerleştirmesi ayrı dert
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Kuru yemeklik malzemeleri dolaba koyarım Salçam yada tereyaz benzeri  filanda kaldıysa buzluğa koyarım hicbirsey olmuyor. Evi temizler çıkarım halilari filan kaldirmiyorum. Geri kalan kahvaltılık malzemeyi komşuya veririm .
(2,165 puan) tarafından
Evet canm bende bugün heryeri temizledim zaten yemeklik bisey bırakmadım kalmasın diye kalsaydı bile komşuya verirdim geçen bi post gordum bununla alakalı okuyamadan silindi acaba dedim benmi yanlış yapıyorum kuru kayıtları dolaba koymuyorum
0 oy
tarafından
Canım Çarşamba günü memlekete gitcem. 20 gün kalcam Tekirdağ da oturuyorum malum çok sıcak. Eşim anlamaz diye bakliyatlari kavanozları ile dolaba koydum. Evi temizledim öyle gitcem. Halıları toplamiycam eşim evde olcak çünkü ama olmasa toplardim herhalde 
(2,165 puan) tarafından
Bende çarşamba gunu gidiyorum canm esimde benimle gelcek sagol canm cevabın için
tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ankaradayim ben. Hiçbir şey yapmam hepsi yerinde durur. Sadece sebze meyve falan varsa onları yanımda götürürüm 
(2,165 puan) tarafından
Bende geçen sene gittiğim zaman ne varsa koyup goturdum kuru kayıtlar için canm geçen bi post görmüştüm okuyamadan silindi dolaba koyan çokmuş acaba benmi yanlış yapıyorum diye bi sorayim dedim
0 oy
(16,433 puan) tarafından
Evdeyken nerde saklıyosan yine orda dursun 

İçin rahat edecekse buzdolabına koy
(2,165 puan) tarafından
Evet ben herzaman oyle yapiyorum ilk defa çıkmıyorum da geçen bi post görmüştüm okuyamadan silindi dolaba koyan çokmuş acaba benmi yanlış yapıyorum diye bi sorayim dedim
0 oy
(64,770 puan) tarafından
yaz kis bakliyatim buzdolabinda duruyonhic oyle uzun gitmedim gitsem hali falan kaldırmazdim heralde ☺️
(2,165 puan) tarafından
Sağol canm
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Peynirleri buzluğa atarım sonra çıkarıp börek yapıyorum  ,salçadir benzeri şeyleri buzluğa koyarim ,sebzeleri de buzluğa  atarım baska birşey yapmam kuru yiyecekleri haslamakla  falan uğraşmam buzluk dolu oluyor zaten bir ayda birşey olmaz kuru yiyeceklere aynı kendi kiler dolabında duruyorlar 
(2,165 puan) tarafından
Evet dogru canm ben zaten herşeyi bitirdim bisey kalmadi kuru kayıtlar için dolaba koymamakla hatami yapiyorum diye dusundum de zaten hep ayni yerlerindeler bisey olmuyorsa 1 aydada olmaz yani
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Gideceğim belliyse zaten onları bitirmeye çalışırım kalan da kalır sanmıyorum 25 günde bozulacagını bende Bursa merkezde oturuyorum 2 3 ay önceki nohut duruyor erzakların içinde bozulma fln da olmadı
(2,165 puan) tarafından
Herşeyi bitirdim canm zaten de bi fasulye nohut ince sehriye ve tel sehriye kaldi normalde gittiğim zaman atmam de geçen bi post görmüştüm herkes dolaba atiyormus acaba benmi yanlış yapıyorum diye bi sorayim dedim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 860 göst.
23 Ağustos 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Sertuğ (744 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 523 göst.
27 Mart 2026 Diğer kategorisinde Gurbett (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 392 göst.

Kategoriler

1,508,911 soru

24,625,023 cevap

364,785 kullanıcı

...