+1 oy
876 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar selam ben annemden ve kayınvalidemden uzakta farklı bir ilde yaşıyorum. Annem bize geldiği zaman ya da benim akrabalarım bana geleceği zaman kayinvalidem triplere giriyor, evime misafir gelmesini istemiyor. Arkadaşlarını eve toplama kimseyi getirme vs bile demişti bı ara. Eve özellikle annem babam kardeşlerim vs gelip kalacağı zaman eşime ne kadar kalacaklar niye geliyolarmis vs diye sorup duruyor sürekli. Ne yapacağımı bilmiyorum artık 

26 Cevaplar

+2 oy
(916 puan) tarafından
Canım bu kadar rahatlıkla eşine söyleyebiliyorsa demek ki eşin de onu desteklediği için eşin diyebilir de annesidir babasıdır bu soru sorulur mu ne demek niye geliyorlar burada kızları var onu görmeye geliyorlar dese böyle olmaz
(24 puan) tarafından
Eşimde bı ayrı zaten, iyiliginden soruyodur diyip cikiyor, onunda kafasını duvara sürtesim geliyor bazen .
(916 puan) tarafından
He he iyilikten diyeydin
-Reklam-
+1 oy
(213 puan) tarafından
Ona ne ilgilendirmez bu hasetlik başka bir şey değil 
0 oy
(52,081 puan) tarafından
esin ne diyo bu duruma
(24 puan) tarafından
İyiliginden diyodur diyip çıkıyor, ailesine laf söyletmez
0 oy
(932 puan) tarafından

Bende senin gibiyim canım annemler geldi desemmm ıııııı iyiii bu kadar der komşuya çıkma evine sokma zaten tekim koca memlekette duvarlalamı konusayım bende inadına ne arasa alt komşu var yan komşu var dısardayım parktayım diyorum:D

0 oy
(7,150 puan) tarafından
Ben olsam takmam aksine gıcıklık olsun diye cagırırım herkesi ona ne ki. Kendi evime anamı babamı misaafir ederken ona mı sorcam
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu duruma bence eşinin dediği önemli olan 
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Uzakmışsın takma .Her gelen gideni de söyleme .Onun sizin evinize karışma hakkı yok .Otursun patik lif yelek örsün avaraysa
(548 puan) tarafından
+++++++
0 oy
tarafından
Ona neymiş. Oğlunun parasını düşünüyor derim ama bu tipler oglu tüm maaşını ona verse siz ne yiyeceksiniz diye sormaz...
0 oy
(349 puan) tarafından

Tamam anneme derim gelmez bir daha sknti etme sen de :ermm: saçmaliga bak yaa annem geleceği zaman eve kimseye hesap vermem burası oğlunun eviyse bende bu evdeyim bende yaşıyorum kimin gelip geleceğini ben daha iyi bilirim de

0 oy
(2,174 puan) tarafından
Oğlunun ekmeği bitecek zaar
0 oy
tarafından
Kıskanıyo heralde boşver canm takma 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Hepsi aynı halt BiZimkide surat 1 Karış olr ailem 8 saatlik yolda kaynanamla karşı binalarda otryz malsf
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Benim kaynanam da öyle canım ya belki de kıskanıyordur
0 oy
(437 puan) tarafından
:D hepsimi aynı olur arkadaş benimkide evine kimseyi cagırma muska buyu koyarlar eve demişti bende tamam sizde gelmeyin ozaman ne olur ne olmaz dedim batti balık yan gider yapıştır gitsin lafı
tarafından
Hahahaha tepkisi ne oldu
(1,243 puan) tarafından
Benimkide böyle cocuklar biraz yaramazkik yapsin bu cocuklara sana biri büyü yapmış der sırf annemler geliyor diye
(437 puan) tarafından
Bi bana baktı bi oğluna baktı kalktı bulaşık yıkadı :)) ilk zamanlar gercekten cok iyiydik cok anlayışlıydı şimdi cocuguma ne alsam ne yapsam ne gereği var diyip kocami ganyana getirmeye çalıştığı için mesafe koydum
0 oy
tarafından
Ne yapacaksın tabiki tınlamayacaksın sen salla başını ben bilirim işimi misali jiç oralı olma kudursun dursun 
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Tovbe yaaa ne degisik insanlar ben anlamyrm esin demiuormi o nasil soru anne diye
0 oy
(621 puan) tarafından
Kiskancccc niye boyleler anlamıyorum 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Birisi  geleceği  zaman  haber  etme  öyle  dediğinde  benim  evime  geliyor  benim  kocamın  parası  harcanıyor  de  geç 
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Sonuçta dediğini yapmıyorsun bırak kendine dert arıyorsa otursun bunları tasa etsin içine :) sana dedigindede gerekli cevabi verebilirsin
(24 puan) tarafından
Çok bı şeyde söylemiyorum kırmamak için içimde kalıyor valla
0 oy
tarafından
Evine gelen gideni ona soylemenekle baslayabilirsin mesela.

Ev senin evin onu hic ilgilendirmez gelen giden.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 432 göst.
11 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 191 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sorunlu bebek (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 654 göst.
9 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 1,673 göst.