Gizli yetenekleriniz veya şaşırtıcı hobileriniz var mı?
His konusunda hani içimi okudun derler ya öyleyim birde karşımdaki birinin enerjisinden çok çabuk etkilenirim hasta olurum bazen evi olsun kişinin kendi olsun
Çok sıradanım.. tek yeteneğim sabır herhalde :) böyle sorduğuna göre var demekki sende bisiler ;)
Yetenek diyemem ama bir insanın suratına bakınca kişiliğini anlarım .Gerçekten insanların suratları ama yansıyor kişilikleri bence ve hep de doğru cikti
Bugüne kadar hiç hislerimde yanılmadım ya. Ve çoğu rüyam da hep gerçek oluyor. Korkuyorum o yüzden rüyalarımdan. Özellikle cenaze filan görsem 2 3 gün sonra o kişi ölüyor ya bunun için doktora bile gitmiştim :D
bazen rüyama girer biseyler olcagi be hislerim kuvvetli:)
Rüyama kaldığım yerden devam edebiliyorum :D mesela güzel bi rüya görüyorum uyanıyorum ardından uyuduğumda tekrar devamını görebiliyorum :D
Allah bana hic yetenek vermemis :) ha zekiyimdir ama insan bi resim yapar bi gitar saz calar demi yok :)
Çok güzel el açması börek yaparım en güzel hobim
6 hissim kuvvetlidir. :))) Başka özel güçlerim yok :))
Kötü bsy olacaksa eğer bunu hissederim hemen. Kaygilarimda haklı çıkarın ve rüyama bile girer yaşayacağım şey
Bi insanın adını ilk duyduğumda hoşlanmazsam o kişi gerçekten hoslanmiycam biri çıkar :)
Deli gbi örgü yaparm orguye dair yapamaycm hic birsey yoktur elime ip mil verin yeter :):) kucukken hic bebekle oynmaz sadece millerle iplerle ormeye calisirdm. Smdide rakip tanimam :):)
Hobilerim Nakış işliyordum ama kızım büyüdükçe bu pek mümkün olmuyor cok iyi ney çalarım kurslarına gitmiştim..
Özel güç olarak mı bilmem ama rüyalarım genelde çıkar ve som agizliyim malesef :D
Rüya gormekten cok korkuyorum genelde cıkıyo ruyalarim ayrica beni sevmeyen birini tek bakista anarim yetenek degil tabi sezgi galiba
İcimizden çocuk cikarabiliyoruz bence en büyük yetenek:D:D
Evet ben mesela uçarım mesela :D çok gizli bir yeteneğimdir kendisi :D
Ah etmeyeyim anında gerçek oluyor
Gizli yetenek ölü taklidi yapa bilyom .》》》》》
Hobi valla hobim yok maı mal oturyom
1,486,289 soru
24,299,102 cevap
343,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın