0 oy
1,100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Siz ne düşünüyorsunuz.?

36 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Biz her kulun kaderini çabasına bağlı kıldık sözü yanlış o halde? :) ben aynı kaderleri olacağını düşünmüyorum. Allah akıl fikir vermiş kullanılmalı. 
tarafından
Ahahhaha evet bence de
-Reklam-
0 oy
(618 puan) tarafından
Sanslik konusunda evet maalasef :(
tarafından
Malesef canım
0 oy
(662 puan) tarafından
Annemin hakkını asla odiyrmem yıllarca babam yokken baktı bize ben 6 aylıkken babam gitmiş ben 11 yaşındayken geldi arada gelirdi bizi görmeye o kadar zor günler geçirdikki anlatamam babamı çok seviyorum ama bizi çok üzdü çok ağlardım arkasından abim ölümlerden döndü oda farkında yaptığı hatanın ama oldu bı kere ben annemin kaderini yasiyomuyum çoğu konuda evet sevilmiyorum sayilmiyorum olmuşum olmamisim hiçbir anlamı yok insanın çok zoruma gidiyo ama katlaniyoruz 
tarafından
Ya öyle deme. Mutlu değil misjn
(662 puan) tarafından
Mutluluk ben hiç tatmadım ki o duyguyu o kadar hayat dolu biriydim ki şuan gözümdeki ışık gitmiş farketdiyorum ama yapacak biseyim yok benimde imtihanimmis diyorum artik
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Herkes degil bence
tarafından
Yani :)
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Malesef öyle annem babama karşı çok ezik davranıyordu bende öyleyim anneme hep kızardım da bende aynısı oldum annemde bir şeyler güzel olsun diye çok sıkıntı çekti bende çekiyorum ve işin kötüsü ben kendimi güçlü sanarken annemin benden güçlü olduğunu anladım :(((
tarafından
Sende bir annesin ve daha gücünün farkında değilsin her anne çok güçlüdür
0 oy
tarafından
Hayır yaşamaz tabiki. Annemin evliliği kavga gürültü kaynana görümce , eş anlayissizligi üzerine geçmiş. Bende hiçbiri yok sukur
tarafından
Çok şükür canım
0 oy
(362 puan) tarafından
Babaannem eziyet görmüş ananem eziyet görmüş annem eziyet gördü bende gördüm her kız annesinin minimal bile olsa kaderini yaşar cunki hiçbiri o döngüyü kırıp boşanıp evkatlari ile mutlu olacak kadar güçlü değildir yaşam standartlarından dolayı 
tarafından
Evet o yüzden ayaklarının üstüne sağlam basmalı her kadin
0 oy
(18,567 puan) tarafından
Ben yaşamıyorum şükür. 
tarafından
Çok şükür ya
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Hayır bu düşüncenin tamamen tesadüf eseri yayıldığını düşünüyorum:)
tarafından
Gibi gibi sehercim ;)
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Ben tam olarak böyle düşünmüyorum. Annesinin kaderini yaşadığını düşünen kadınlar genelde babaya aşık olanlar. Kendisine babayı çok sevdiği için onun gibi bir figür seçiyor. Hata da burda başlıyor ztn. Çünkü baba / eş aynı mevki değil. Babanızın koruyucu tavrı eşinizin kıskançlık yapıp kısıtlaması ile aynı olmuyor. Ben eşime baktığımda biçok huylarında babamı görüyorum (babasına aşık olan biri olarak) demekki onun gibi birisini aramışım hep. Annem gibi başlarda sıkıntı yaşadığım dönemlerim oldu evet ama şükür huzurluyum şuan
tarafından
Evet ben babamdan nefret ediyorum o yüzden onun zıttıbi buldum çok şükür
0 oy
(331 puan) tarafından
Daha dün eltim ile dertleştim bu sözün arkasındaydım :(
tarafından
Hadi ya üzdün:(
0 oy
(129 puan) tarafından
Annemin kaderini yaşamadım çok şükür 
tarafından
Çok şükür canım
0 oy
(1,166 puan) tarafından
doru ben yasiyorum annemin kaderini.  bir kizim var  bu yuzden asiri duskunum ona cok simsrtiykrun ve cok seviyorumki benim gibi olmasin.  
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
0 oy
tarafından
Onun kaderini yasasaydim şuanda kızımı terk etmiş olurdum..
tarafından
Yaaaaaa :(
0 oy
(788 puan) tarafından
Kız kardeşim annemin kaderini yaşıyor ben aynısı olmasada farklı modelini yasiyom.•>°
tarafından
İyi mi kötü mü
(788 puan) tarafından
Yani şöyle kardeşimin eşi değer vermez benimki değer verir ama onunda farklı kötü huyları var ilk başta çok sinirli sinir anında herşeyi yapabilir.;(
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Ben sanki benimkininkini yaşıyorum 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 487 göst.
12 Kasım 2023 Aile kategorisinde Visalilal (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
17 Aralık 2023 Aile kategorisinde sweetlady (770 puan) tarafından soruldu
+4 oy
6 cevap 328 göst.