0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Bir önceki posta cevap veremedim k. B yeni geldim eve disardaydik görümcemle uğraştık, neyse bu ara kızlar saçlarımin dibi kaşınıyor ve yanıyor ya tesetturluyum ondanmi yoksa hep banyo sonrası topuz yapıyorum ondanmi acaba cildim yara egzama tarzı bısey mi olduk eşime dedim bak diye bısey varmi deidm kızarmış dedi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sicaktan  olabilir mi 
(2,362 puan) tarafından
Evet ama günde üç sefer duş aliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
birden egzama olmazsin ki ama egzamaysan sacinda olmus olabilir muhtemelen sicakts havasiz kalmistir
(2,362 puan) tarafından
Hmm evet ya muhtemelen ondandır ozamn sürekli havasız evde ıslak topuz bazen dışarı çıktığımda duşa girip öyle gidiyorum direk ıslak saç aesarp belkide ondan oldu
0 oy
(3,814 puan) tarafından
3 gün yikamazsam oyle oluyor benim birde sampuan değiştir belki iyi gelir ben dp kullaniyorum sarı olani tavsiye ederim
(2,362 puan) tarafından
Canım ne üç günü hiç abartısız antalyadayim sabh girdim aksmq bir daha girdim günlük en az üç defa banyoya giriyorum
0 oy
tarafından
İslakliktan değildir kuzum o muhtemelen tesettürden hava almiyo ya bi sure evin içinde saç diplerini havalandir dışarda da ince tülbent tarzı biseyler kullanmaya calis sampuaninin falan değiştirdin mi kasidiysan ondan kızarmıştır 
(2,362 puan) tarafından
Evet şampuanı değiştirdim kasidimda valla
tarafından
E yok canım korkma o zaman sampuandan kaşıntı yapmıştır kasiyinca da kızarmıştır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.

Kategoriler

1,497,511 soru

24,461,994 cevap

354,666 kullanıcı

...