Baya sıkıştık anneme 2 3 paket bez aldirmistim mamasida bitmek uzereydi kayinvalideme dedim cocuga mama alirmisin bitmek üzere parasi oldugunu biliyorum banklada flan var koydeki evini satti cnku emekli parasi aliyor ve kizida calisiyor cok iyi degil ama durumu normal. Benim param yok annenden iste dedi bende anne anneme bez aldirdim 2 3 paket bidaha isteyemiyorum dedim oda yapacak hic bisey yok muhallebi ver yesin parw yok dedi oglum 4 aylik bende tamam anne dedim babalar gununde tutturdu gelicem die bende anne babalar gunu yarin ben kutlicam falan dedim aa blmiodum ki tamam osman ben gelirim dedi yine.tamam dedim gel kahvaltiya fazla kalma bende kutlicam sonra babama gecicez dedim tamam dedi hediye almisti ogluna cok bozuldum hediye almasina degil ama cocugun mamasini alsaydi eşim daha mutlu olurdu güya babalar gununu benden ögrendo parasi yoktu geldi ve kalkmak bilmedi en som ben hazirlaniyorum cikariz birazdan dedim eşime oyle kalkti gitti ben cocugun mamasi yok dedim ve o rahatca yemek yiyip yatip uyudu o gece anneme anlattim annemde 2 3 kutu birden aldi kizdi sen onlardan ne bisey istiyosun bana nie soylemiyosun banka hesabim sende var ne istiyorsan al falan die yani o yuzden artik kestim muhabbeti cocugu falanda geldiklerinde fazla vermem ellerine. Bi seviyosa 2inci sevmesinde alirm.