0 oy
316 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (71 puan) tarafından
Sanırım artık gerçekten yaşlanıyorum kabul etmek istemesemde kaz ayaklarım ortaya çıkmaya başladı gülerken falan yüzümde daha çok kırışıklık gözüküyo buna engel olmak için ne kullanabilirim? Tavsiye verebilecek var mı?

9 Cevaplar

0 oy
(2,525 puan) tarafından
En etkili yöntem botokss
(71 puan) tarafından
Ama 3 ay anca kalıyomuş ve çok pahalı bi kere yaptırsam devamını getiremem maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç yaşindaniz
(71 puan) tarafından
32 canım
0 oy
(966 puan) tarafından
Ayakkabı giydir üşümesin.
tarafından
Hehrhrbrbrhhr bu benden bdbdbdbbdbf
(71 puan) tarafından
ashgdashfgdasd yaaaa
0 oy
(50 puan) tarafından
yaşlandığımızı kabul etmek zor tabe  ben bunun için takviye kullanıyorum son derecede memnunum peptage ismi
(71 puan) tarafından
Bakabilrim buna bir içeriği nasıl peki?
(50 puan) tarafından
içinde balık yağı omega 3 falan gerekli olan ne varsa var ama en önemlisi balık kollajeni var diğer kolajen takviyelerinde sığır kolajeni kullanışmş bu çok daha etkiliymiş
(71 puan) tarafından
Desene bir taşla çok kuş vuruyorsun. Çok iyiymiş bu tırnaklarımda kırılma sorunum vardı bir yandan onada iyi gelirse harika olur.
(50 puan) tarafından
iyi gecelecektir ben uzun süredir kullanıyorum ama düzenli kullanman lazım en iyi verimi almak için
(71 puan) tarafından
Sorunlarıma iyi gelsinde hiç aksatmam gerekirse telefona alarm kurarım  Teşekkür ederim bunu mutlaka denicem.
0 oy
tarafından

Kaz ayakları ne kız ilk defa duydum :D

tarafından
Yok canım daha neler hehdbdbbrbr
tarafından
Vallahi bilmiyorum kız bende 31 yaşındayım belki bende de vardır o nedir merak ettim bak ☺
(71 puan) tarafından
Göz kenarındaki kırışıklıklar yani :)
0 oy
tarafından
Tulaydan incilerle bak balim
(71 puan) tarafından
Bakiyimm canım teşekkür ederim
0 oy
(2,220 puan) tarafından
hyaluronic acid içeren serum ve kremler kullan canım yaşlanma karşıtı kremler , en kensini bütçen varsa botox yaptırmak da aslında 
(71 puan) tarafından
Kolajen takvisi mi alsam diyorum botox maalesef imkansız
0 oy
tarafından
hlyaluryonik asitli kozmetik ürünler.

Bildiğim kullandığım  trendyoldan  siberian weallens   kozmetik ürünleri iyidir. Experlata platinium serisi daha iyi. yüz temizleme jeli,yağı, kremi,serumu yaşlanma aleyhine başarılı. Eye crem de iyi göz cevresinin morluklarına iyi gelir.
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Kaç yaşındasın ki sigara kullanıyorsan daha çabuk kırışır cildin ben kırk yaşına girdim bu yıl maşallah hiç kırışıklık,ince çizgi bile yok hiç sigara kullanmadım makyaj çok yapmadım ve hep temiz tutup nemlendirici kullandım.
(71 puan) tarafından
32 yaşındayım maalesef uzun zamandır sigara içiyorum cildi mahvediyo bırakcam inş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
10 cevap 321 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (6,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 745 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,760 cevap

45,520 kullanıcı

Kategoriler

...