0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

2 -3 gündür sağ üst dişlerim ağrıyordu. Dün gece acile gittik röntgen çekildi. Ve 20lik dişim çıkmış ama çürümeye başlamış. Yanindaki dişle arasında boşluk varmış ordan hava alıp ağrı yapıyormuş. Ve yanindaki dişide hafiften çürütmus. Doktorl sadece 20lik dişini cektirsen sorunun geçer dedi. 

Daha önce hiç diş cektirmedim. Sadece altlardaki 20lik dislerimi cektirmistim. Diş cikacak yer yok diye cikamiyordu diş koklerime bastı yaptığı için daha diş çıkmadan kesip almışlardı. Ama bu diş çıkmış çekimi zor olur mu? 

Kaynanam en arkada olduğu için çok zor olur dedi dün hastaneden çıkınca aradı. İllaki agriyacagini biliyorum. Ama normal diş cekimimi zor olur yoksa 20lik diş cekimimi ? 

7 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından
20lik dişimi değilde onun yanindaki azı dişimi çektirdim çekerken tabiki hissetmedim uyuşukluk geçtikten sonra da hafif ağrısı oldu ama dayanilmiyicak gibi değildi 
tarafından
Ayy inşallah benimde öyle hafif geçer canım. Hiç diş cektirmedigim için bilmiyorum. Kaynanamda çok zor olur çekimi dedi zaten korkuyorum iyice korktum
(9,620 puan) tarafından
Korkma canim iyice uyuşturuyolar zaten,uyustuguna emin olup öyle başlıyolar yani iğneyi vurup bi 5 10 dakika bekliyolar sonrasında zaten hemen bitiyo eger çekmek için tutulucak parça iyise daha kolay çekilir sen sadece dikkatini başka yere ver damagina baskı olur ama onunda acısı olmaz sadece ugrasildigini hissedersin acısını değil için rahat olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
20 lik diş tabiki cnm 
tarafından
Çok mu zor olur canım çekimi ?
tarafından
Kişiden kişiye değişir cnm benim çenemi çıkarttı 10 gün sıvı tükettim pipetle su çorba iciyodum. Ama benim gittiğim doktor Özel klinik olmasina rağmen sıfır bilgiyle çekmeye başladı salakk doktorun yüzünden hastanelik oldum. O yüzden doktorunu iyi seç
0 oy
(61 puan) tarafından
Eğer ameliyat veya yarı kesi yöntemi ile çekilecek ise yirmilik diş gerçekten felaket bir şey. Fakat hiç kesi atılmadan direk çekme işlemi yapılacaksa yirmilik dişten korkma. Anladığım kadarıyla normal çekim olacak. İçini ferah tut yani asla dayanamayacağın bir acı değil. İşin içine dikiş vs girince kötü oluyor. 
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Sürekli çürük ağrısı çekmekten azdır ağrıısı inanın. 20 liklerimin hepsi 4 de azı diş çektirmiş biri olarak köküne bağlı ağrısı köklü bi dişse bikaö gün ağrı kesici ile halledilebiliyor. Çekerken dr un çekim şekline göre de acısı az olabilir kırmadan kolayca çekerse 1/2 güne toparlar. Çürükse zaten ara ara ağrı yapar çektirirsiniz 1 gün acır o da zaten ilaçla tolere ediliyor hiç tedirgin olmayın çok geçmiş olsun 
0 oy
(218 puan) tarafından
Benim 20liklerim henüz çıkmadı ama onun bi onu sağ üst en arka kök dışımı çektirdim gebeyken çok problem yaşamıştım gebelikten sonra çektirdim 2 veya gerek görurlerse 3 kutu çektim öncesi 1 sonrası 1 kutu antibiyotik kullanmıştım hiç hissetmedim Allahın izniyle sende bir an önce kurtul ama benim öyle bir ağrıyordu ki komple çenemi sökmek istemiştim kurtuldum çok rahatladım 
0 oy
(171 puan) tarafından
3 4 ay önce 2 tane yirmilik dis cektirdim cikip curumus ayni senin bahsettigin gibi. Ilk cektirdigimi anlamadim bile cok korkmustum acicak diye hala azim acik bekliyom doktor eldivenlerini cikiariyo cekmicekmisiniz dedim cektim bile bitti dedi cok sasirmistim. 2.ci direk gelmedi biraz kokluymus ama 5 dkka bile surmedi oda zaten uyusuk oldugu icin pek agri hissetmiyorsunuz. Korkmayin o dis agrisini cekmektense cekip agrisini tercih edersiniz 2 3 gunede cekilen yer topluyo zaten bide arkada oldugu icin hic bir zarari olmuyor size merak etmeyin. Cok gecmis olsun
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Hayır canım hiç acımıyor bile ilaç veriyo oraya Dr bende sağlam 20lik dişimi cektirmistim dikiş attı bı iki haftada iyileşti rahatlamıştım. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
27 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
17 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dertlerderya (3,837 puan) tarafından soruldu

410,902 soru

12,365,319 cevap

41,967 kullanıcı

Kategoriler

...