0 oy
184 göst.
Aile kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Kizlar yedi bucuk sekiz gibi yatmasi lazim ama babasi isten gec gelen bebekler nasil bi yol izlemeli babayla vakit gecirme acisindan fikir verebilir misiniz

3 Cevaplar

0 oy
(1,843 puan) tarafından
Sabah kaçta gidiyor? Sabah uyanırsa görebilir . Bizim de erken uyuduğu zaman sabah birlikte uyanmış oluyolar .
(1,082 puan) tarafından
Sabah bizimle bir 7.30 belki 7 de uyaniyo ama onda da babasi hazirlaniyo kahvalti derken az oluyo vakit kisitli kaliyo ondam dedim canim saatini mi ileri alsam diye dusundum
(1,843 puan) tarafından
En geç 21.00 yaparsın . Çok da geç değil .
(1,082 puan) tarafından
21 de uyudu dun gece sk uyandi bende saati gecirdigim icin mi diye tereddut ettim canim
(1,843 puan) tarafından
Aynen öyle de olabilir . Bu uyku düzeni zor ya :)) tabi ki erken uyuması çok güzel . Tek seçeneğin sabah kalıyor :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim en geç 8 oluyor. Eşim 7.30da geliyor. Hemen 10 dakika. Sonra yanımıza odaya geliyor. 5 dakika normal vakit geçiriyorlar. 15 dk da rutin yapiyoruz beraber öyle görüyor.

Ama genelde hep sabah erken kaldırıyorum 10da gidiyor işe. O zaman görüyor. Kalkamadığı zaman hafta sonu görüyor. Çok üzüldü taktı bu duruma ama yapacak birşey yok. Çocuğun uyuması daha önemli

Hatta rüya öğünü vakti gelince gece bazen o alır yataktan 5 dakika sarılır öyle alırım ben. 
tarafından
Ne demek keşke bana da yardım eden ya da bir fikir veren olsaydı bizim çok zordu herşeyimiz ne zaman kafana birşey takıldı yaz. Ben danısmanımıza baya sordum cünkü ıncını cıncığını.
(1,082 puan) tarafından
Yani canim kafama takilan oluyo hala zamanla surekli yeni bisey goruyorum kizimda :) simdi uyandi almadim yatagindan geri dalar diye yarim saattir takiliyo bu saat uyaniklik saatine mi uyku saatine mi giriyo
tarafından
Uyanıklık canım. Kaçta uyandıysa ona göre ordan başlıyor uyanıklık.
(1,082 puan) tarafından
Anladim canim :)
tarafından
Öyle canım :)
0 oy
(2,593 puan) tarafından
valla bende çalışan bir anneyim ama az daha seveceğim diye uykusunu aksatmak istemedim sabah ve evdeyken arayı kapatıyoruz zaten önce bir düzeni otursun esnemeler olur zaten ara ara
(1,082 puan) tarafından
Uyumadigi zaman hircinlasiyo ve cok agliyo sonraki evre cin gibi kesiliyo uyut uyutabilirsen artik :) en guzeli aksatmamamk
(2,593 puan) tarafından
kesinlikle aksatma canım çünkü uykusuzluk da fazla enerji yapıyor uyusa bile bu sefer gece çok sık uyanıp sabah daha erken uyanıyor :)
(1,082 puan) tarafından
Aynem canim yapicak bisey yok babasini sabahlari gordugu kadari yetcek o zaman esime de kiziyorum alarmi on dakka erteliycene kalk vakit gecir dimi neyse :)
(2,593 puan) tarafından
öyle de işte canım gelde anlat aman uyumasın onlara göre ben valla çevremden çok laf işittim bu saatte çocuk mu uyur falan diye hala da ederler arada ama yapacak bişey yok :))
(1,082 puan) tarafından
Biz uzaktayiz allahtan memlekete gidince duzeni bozulmaz insallah kizimin agustos gibi falan o zamana kadar alisir dimi bu duzene
(2,593 puan) tarafından
alışır canım ama elbet ufak tefek sarkmalar falan olur önemli olan o düzeni kurması eve gelince gene eski düzene dönersiniz
(1,082 puan) tarafından
Ay insallah en korktugum sey emegimin bosa gitmesi o kadar ugrastim
(2,593 puan) tarafından
belki o zaman farklı ortam kalabalık diye biraz zorlanır uyumak istemeyebilir bu arada kaç aylık canım
(1,082 puan) tarafından
5.5 aylik biz gidene kadar alti dolmus yediden gun almis olur heralde canim
(2,593 puan) tarafından
o zaman çok korkma canım ben daha büyük diye düşündüm
(1,082 puan) tarafından
Yok canim minik daha :)
(2,593 puan) tarafından
daha iyi adapte olur canım en azından oraya buraya koşma derdi yok :)
(1,082 puan) tarafından
Ay cok sukur erken davrandim yoksa yatakta bile durmaz ki kalkar dururdu :)
(2,593 puan) tarafından
kesinlikle en iyisini yapmışsın canım :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 475 göst.
21 Mart 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket masal (2,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu

406,501 soru

12,191,915 cevap

36,713 kullanıcı

...