0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından
saatleri duzenlicem bu hafta o saatlerde uyuturkende arada yatir kaldir yontemini denicem ama farkli sekilde memede uyuyo suan  8 20 de odaya getirdim niniyi actim odada biraz gezindik rutinler falan neyse emzirmeye basladim tam dalmadan koydum agladi bidaha aldim emzirdim dalmadan koydum besige yine agladi 3. de uyudu simdi bu hafta boyle yapsam diger haftada emzirmeden yatir kaldir yontemini denesem nasil olur ise yararmi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,698 puan) tarafından
Her bebek farklıdır canım. Deneye deneye bulacaksın senin ve bebeğin için doğru olan şeyi.  
-Reklam-
0 oy
(4,969 puan) tarafından
İlk hafta destekli şekilde uyutabilirsin canım. Eger yapabiliyorsan gözlerini besiginde kapatmasını sağla. Yani tam uykuya dalmadan meme den ayır. 

Ikinci hafta desteksiz uyutmaya başlayacaksın ama asla bi anda kesme  desteği. Yavas yavaş yapacaksın ilk olarak meme yerine okşayıp konusup sevip temas halinde olacaksın. Sonra dokunmayı keseceksin onun görebileceği yerde sesinle sakinleştireceksin.Daha sonra odaya saklanıp ağladığında sesinle sakinlestireceksin.en son onunla konuşmayı ninni söylemeyi keseceksin bu süreçte odada da olabilirsin dışarıda da ama asla çocuğun seni görmemeli. Anlattığım her evre 3 gün sürmeli 3 günden fazla sürerse bebeğinin alışkanlığı olabilir. Ama baktın zorlanıyorsun yavaş yavaş ilerle. Unutma acele edecek bisey yok. Eninde sonunda öğrenecek. Ve asla ama asla vazgeçme pes etme. Bebeğinin 10 dakikadan fazla ağlamasına izin verme kucağına al sakinlestir tekrar yatağa koy. Yarım saatte uyutamamdıysan odadan çıkar mola ver,yarım saat sonra ya da uykusunun iyice geldiğini anlayınca tekrar dene.
(186 puan) tarafından
yavas yavas kesicem memeyi  mesela bugun yatmadan 10 dk once emzircem yarin 20 dk once oburgun otuz dk once emzirdikten sonrada yataga koyucam yatir kaldir yontemini denicem
(4,969 puan) tarafından
Olur canım. Kendini de bebegini de strese sokmadan yavaş yavaş dene.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 198 göst.
5 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
24 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

406,502 soru

12,191,943 cevap

36,713 kullanıcı