0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından
Kizlar 33+1 haftalik hamileyim. Bebegimin basi cok asagida. Erken dogum riskim var. Doktor bana ciyer gelistirici iyne yazdi.  Yaptirnan oldu mu? Korkuyorum bebegime yan etkisi olur. 34cu haftaya kadar vurulmasi gerek dedi. Ben belki zamaninda dogum yalicam. Bu iyne bebege o zaman kotu etki etmez mi?  Kararsizim korkuyorum. 

11 Cevaplar

0 oy
(1,926 puan) tarafından
Mutlaka yaptırın. İkizlerime gebeyken 6 doz Ciğer Geliştirici iğne yapıldı. 
(208 puan) tarafından
Yan etkileri var mi? Kacinci ayda dogurdunuz? Birde adini hatrliyormusunuz iynenin?
(1,926 puan) tarafından
Hatırlamıyorum. 37. Haftada doğum yaptım. 25. Haftada 2 doz, 26.haftada 2 doz ve 33.haftada son 2 hatırlatma dozu yapıldı. Yan etkisi olmadı.
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından

Yok kuzum korkulacak bisey değil bende vururdum hiç bisey olmuyor bebeğe faydası olur zararlı bisey olsa doktor yazar mi hiç doktorun yazdıysa vardır bir bildiği :)

(208 puan) tarafından
Internetde bakmisdim zarari varmis filan diyodu. Sizin vurdugunuz iynenin adi neydi acaba? Kacinci haftada dogum yaptiniz?erken dogum riskiniz vardi dimi sizinde?
(881 puan) tarafından
Internete pek güvenme bence olasılığı yazar onlar gerçek olanı değil .  Ilacın adını bilemiyorum yatış yapıldı hemşire vurup gitti , yok erken doğum riskim yoktu çocuğum iriydi ve suyum fazlaydı oyuzden çok acile gidiyordum o ara vurmuşlardı .
(208 puan) tarafından
Allah bagwlasin canmn gecmiw olsun
(881 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah yardımcın olsun ☺️
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Daha dün oldum 2 doz. Erken doğum riskim var bnmde.tek eksi yani 1 gub boyunca az hareket etti smdi iyi ama
(208 puan) tarafından
Ozur dilerim popodan mi vuruyorlar? Sizde kac haftalik? Erken dogum riskiniz var sizinde qaliba
(1,015 puan) tarafından
30 haftalik bnm kalcadan vuruyorlar
(208 puan) tarafından
Anladm canm gecmis olsun
(1,015 puan) tarafından
Sagol canm sanada geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım bebeğim 33 haftalık doğdu yaptirdigim halde ciğerleri gelişmemişti küveze girdi 10 gün
(208 puan) tarafından
Kiyamam ya. Simdi nasil?
tarafından
Çok şükür iyi cnm 15 aylık oldu❤️☺️
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Bende yaptırdım doktor yatış verdi biraz bende ağrı yaptı iğne ağır geldi migren gibi ama olsun doktor ne derse o  haftasıda doğumum oldu 
(208 puan) tarafından
Kacinci haftada dogurdunuz acaba
(6,437 puan) tarafından
36+5 de yaptım suni sancı ile aslında ciğer geliştirici vurmadan önce doğum diye aldı sonrasında ıkı gün yatırdı gönderdi kontrol için gittiğim de de doğuma aldı
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Benim bebeğin suyu azdı 29. Haftada farkedildi. 30. Haftada yatışım yapıldı. Ciğer geliştirici yapıldı. Sonra dediler suyun düzeldi. Sonra korona dan yattım korona sonrası erken doğum yaptım 34. Haftada. Bebeğim 10 gün kaldı kuvezde antibiyotik tedavisi için solunumla ilgili hiç problem yaşamadık şükürler olsun
(208 puan) tarafından
Gecmis olsun canm
(3,267 puan) tarafından
Sağol canım geçti çok şükür kızım 1.5 yaşında oldu sana da geçmiş olsun inşallah
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Canım benim kız 30 haftalık doğdu iki sefer vurdular ben bir ay önce şu yatım hastaneye o esnada 15 gün arayla iki sefer vurdular şuan dört yaşına giricek çok şükür Bi sağlık sıkıntımız yok
(208 puan) tarafından
Masallah canm allah bagslasin
(2,363 puan) tarafından
Senin evladinida insallah
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ne gibi bi yan etkisi olabilir ki eğer kullanmazsanız ve erken doğum olursa o daha kötü doktorunuzu dinleyin
0 oy
(1,752 puan) tarafından
35 haftalık doğum yaptım birini akşam yaptılar diğerini sabah doğuma almadan yarım saat önce bi yan etkisi olmadı aksine kuveze girmedi 
0 oy
tarafından
Erken doğuma karşı o iğneyi yapıyorlar önlem almak için Allah korusun diyelim bir anda doğum yaptın ama iğne yaptırmadın çocuk kuvezde kalıcak nefes almakta zorlanicak o zaman ne kadae üzülürsün değil mi mutlaka yaptır hiçbir yan etkisi yok ben 38 de doğum yaptım ikizlere ona rağmen ciğer geliştirici iğne yaptı Dr um 
0 oy
(711 puan) tarafından
Hiç korkma hiç bir şey olmaz Allah in izniyle inşallah 32 haftalık hamileyken kanamam oldu hastaneye yatişim yapıldı bebek erken doğarsa diye önlem olarak ciğer geliştirici iğne yapıldı şükür oğlum 37 haftada doğdu şimdi 1 yaşında rabbim esirgesin korusun rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 845 göst.
4 Ocak 2021 Diğer kategorisinde M.X.B.M. (182 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 81 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,705 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dolunay65 (1,233 puan) tarafından soruldu

409,812 soru

12,321,087 cevap

38,954 kullanıcı

Kategoriler

...